Øvelser for en Diskusprolaps i lænderyggen i nakken

08/18/2013 by admin

En Diskusprolaps i lænderyggen i nakken vil forårsage kroniske smerter, indtil du er i stand til at løse de underliggende Brok. En brok kommer fra væv eller knogler "klemme" på livmoderhalskræft nerve. For at mindske smerter, skal du bruge fysiske øvelser til at justere halsen.

Chin Nod og hoved Rotation

Der er en række hals øvelser designet til at strække eller styrke halsen. Ifølge NeckSolutions.com, er hagen hilsen en ideel øvelse til at begynde din hals smerte lindring. Simpelthen ligge på jorden og lægge dit hoved på en blød pude. Med din højre hånd på din nederste del af nakken, læne hovedet frem, tucking Hagen ind i din hals. Stop, når du føler din nakkemuskler blive stiv. Frigivelse efter fem sekunder for at holde positionen. Gentag denne øvelse omkring 10 gange på én dag.

Hoved rotation indebærer også lægge hovedet på en pude. Langsomt dreje hovedet til den ene side og derefter til den anden. Tillad øjnene at følge som dit hoved bevægelser. Målet er at justere din hage med din skulder, som du gradvist strække halsen. Gentag denne øvelse omkring 10 gange på én dag.

Skulderblad og nakke retraktion

Med din krop ligge på jorden på din side og dit hoved på en pude, langsomt rulle den "gratis" skulder mod midten af ryggen. Hold positionen i 10 sekunder. Sørg for at din "gratis" arm liggende på to puder som du rotere. Skifte sider og gentage denne øvelse om fem gange, en gang om dagen.

Hals retraktion indebærer siddende oprejst med ryggen glattet. Langsomt trække hovedet tilbage, ved hjælp af din hånd til forsigtigt skub nakken tilbage, indtil dine muskler stramme. Holde din hovedhøjde. Hold i den skærpede holdning i fem sekunder. Du kan gentage denne øvelse 10 gange om dagen.

Hals Rotation og sidebøjning

Hals rotation er som navne lyde, roterende nakken fra den ene side til den anden mens du sidder i en oprejst position. Tillad din hals til at dyppe lidt som du rotere det fra den ene side til den anden. Sørg for at holde positionen for at være fuldt strakt til side i mindst 10 sekunder. Sørg for at gentage denne øvelse 10 gange for hver time, du finde dig selv siddende.

Mens du sidder med hovedet lige frem, bøje nakken fra den ene side til den anden. Ønsker ikke at "slå" dit hoved i denne øvelse. Du vil din nakke til at bøje på en vinkel fra den ene side til den anden. Holde halsen på fuld udvidelse for omkring fem sekunder. Gentag 10 gange.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com