Nem kost & øvelser til at tabe sig

08/20/2013 by admin

Nem kost & øvelser til at tabe sig

At miste vægt kan være en frustrerende udfordring. Med alle reklamerne for kost piller, motion videoer og mirakel fødevarer, kan det være både forvirrende og dyre, når du forsøger at tabe. Men at tabe sig gennem kost og motion behøver ikke at være en hovedpine. Efter et par enkle kost og livsstil ændringer kan hjælpe dig med at slanke sig ned uden at køre dig selv amok.

Mad

Den mad, du putter i munden påvirker ikke kun din vægt, men alle systemer i din krop; herunder din metaboliske, immune, fordøjelsessystemet og endokrine systemer. For at alle kroppens systemer til at fungere på deres højeste potentiale, skal du give det godt brændstof til at køre. Dette betyder at skære ud raffinerede og forarbejdede fødevarer. Ting med hvide, bleget mel, hydrogentated olie og høj fructose corn syrup har at blive droppet. I stedet udfylde dine måltider med fuldkorn, frugt og grøntsager med lean, økologisk proteiner.

Mens hvad du spiser spiller en enorm rolle er at tabe sig, så gør, hvor meget du spiser. Tjek de anbefalede portionsstørrelse på ting, som du jævnligt spiser. Du kan skære i halvdelen den anbefalede tjener til at reducere kalorier for en snack. Og ikke fratager dig selv. Hvis der er noget, du absolut trang, har det, i moderate mængder. Eller har en sundere version af det. Hvis du har en yen for is, opt for frosne fedtfattig yoghurt i stedet. Eller hvis du bare skal have chokolade, har nogle mørke, økologisk chokolade, men bare en firkant

Overtagelse af din kost ved at ændre de typer og mængder af fødevarer, som du jævnligt lægger i din krop kan have en stor effekt på din vægt. Spise masser af frugt, grøntsager og fuldkorn har du droppe vægt, og når det kombineres med motion vil have en endnu større resultat.

Drinks

Kroppen kan ikke genkende flydende kalorier på samme måde, det anerkender solid kalorier, og dette kan være en farlig trussel mod en dieter. Når din krop er fuld, producerer det en kemisk kaldet leptin, der fortæller din hjerne til at stoppe med at spise. Hvis du spiser masser af flydende kalorier, vil din krop ikke producere den samme mængde af leptin at det bør, forårsager du stadig føler sultne og fortsætte med at spise. Saft, sodavand, kaffe, energidrikke og smoothies er alle spækket med sukker og kalorier. Skifte disse ud for et iskoldt vand og du kan spare mellem 100 og 700 kalorier. Drikke 8 til 10 glas vand om dagen holder din krop hydreret, hjælper flush ud skadelige toksiner, fremmer sund metabolisk funktion og holder leddene fugtet og beskyttet. Af alle disse grunde bør du har vand på hånden på alle tidspunkter.

Erstatte alle de sukkerholdige drikkevarer i din kost med vand kan synes som et stort offer, men denne handling alene kan føre til et vægttab på op til tre pund om ugen.

Motion

Matematikken bag vægttabet er enkel. Hvis du forbrænder flere kalorier end du tager, vil du miste vægt. Så sammen med skære kalorier er det vigtigt, at du gør en indsats for at få mere fysisk aktive. Tredive minutter af aerob øvelse fem til seks gange om ugen vil hjælpe kaste dig den optimale mængde af vægt. For en person, der ikke er meget aktive i øjeblikket, der kan virke som en skræmmende opgave, men vigtigste er at finde noget at du nyder at gøre. Løb, jogging, cykling, er kickboxing, dance, fodbold, basketball og tennis alle aerobe øvelser, der vil få pulsen og hjælpe dig tabe. Hvis du vælger en aktivitet, som du virkelig nyde, tidsforbrug udøver vil være en fornøjelse i stedet for en akkord og vægt tabt vil være en lykkelig bonus til noget, der allerede berige dit liv.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com