Lav Carb kost retningslinjer

08/26/2013 by admin

En lav-carb kost gerne Atkins kost kan hjælpe brænde overskydende fedt og øge energi-niveauer ved at reducere mængden af spild kulhydrater og sukker i dine måltider. Low-carb diæter kræver ikke dig til at spise en enkelt type af fødevarer eller tage en pille. De kræver bare en god forståelse af, hvordan kulhydrater fungerer, hvordan man følger en low-carb diæt, og måder at undgå at spise de forkerte fødevarer.

Forstå Carbs

Før du begynder en low-carb diæt, bør du vide hvordan man beregne netto carbs, og også forskellen mellem gode og dårlige carbs. Netto carbs er stort set alle kulhydrat gram minus kostfibre gram. Kostfibre faktisk forsinker nedbrydningen af kulhydrater ind i blodåren, så hvert gram tillader dig at forbruge flere kulhydrater. Faktisk er forskellen mellem gode og dårlige carbs har at gøre med hvor hurtigt de bliver til glukose i blodet. Dårlige kulhydrater som simple sukkerarter findes i forarbejdede fødevarer gå til blodet straks, spiking energi niveauer højt for et par minutter før hurtigt ned. Gode kulhydrater, fra grøntsager og fuldkorn, har vedvarende energi, da de ofte indeholder kostfibre.

Induktion fase

Når du forstår, hvordan carbs tælles i en lav-carb diæt, kan du begynde induktionsfasen anbefalet af Atkins kost. Induktion fase lader din krop brænde sidesten lagrede carbs ved drastisk at reducere din carb indtagelse til kun 20 gram netto carbs. Du er også begrænset til at spise fødevarer fra listen induktion mad. Det foreslås, at du varierer dine fødevarer ved at kombinere ingredienser, som i fyldt peberfrugt med hakket oksekød. Salater, der indeholder magert kød på listen er en anden måde at få netto carbs.

Forbereder fødevarer

Et problem med en lav carb kost er at finde tid til at forberede måltider på grund af antallet af frugter og grøntsager involveret. Men hvis du prep dine grøntsager i weekenden, du vil ikke være modtagelige for forarbejdede "convenience" fødevarer eller måltider på fastfood restauranter. Oprette en madplan og derefter købe dine ingredienser i løbet af weekenden. Opskåret dine grøntsager, læg dem i separate plastbeholdere i dit køleskab og de vil være klar, når du har brug for dem.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com