Hvorfor folk bære Bifocals?

03/08/2010 by admin

Hvorfor folk bære Bifocals?

Folk normalt slid bifocals for at hjælpe dem med at se bedre på nært hold. Bifocal betyder "to objektiver" fordi der som regel to forskellige beføjelser af objektiver, en for langt og én for nær.

Historie

Bifocals blev opfundet af Ben Franklin i 1700-tallet. Han knyttet læsning linser på toppen af glas anvendes til afstand. Konceptet er forblevet den samme gennem årene, men teknologien er blevet væsentligt forbedret.

Typer

Folk plejer at bære en af to grundlæggende typer af bifocals: objektiver med linjer og linser uden. Foret bifocals ser normalt ligesom en lille, hovedet halv måne i bunden af en linse. Ingen linjer, også kaldet progressive, synlige mindre og har flere fokuspunkter.

Funktion

Bifocals fungerer på samme måde Forstørrelsesglas ved at udvide mindre detaljer såsom småt men er ordineret til afstand og at læse på tæt hold uden at ændre briller.

Funktioner

Standard bifocals, typen med linjer, så du kan se på to punkter langt væk med din afstand og en øjeklap. Ingen linje bifocals lade dig til at læse på flere distancer. Disse arbejder godt for computere og læsning musik, eller andet arbejde, der kan gøres på armslængde.

Overvejelser

Før du er egnet til bifocals, sikre du drøfte alle din læsning, og up-close erhvervsmæssige og rekreative behov. Mennesker kan bære mere end én type af linse, og har forskellige typer af bifocals til arbejde og hjem.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com