Hvordan kan jeg behandle svær forbigående angst?

10/01/2013 by admin

Hvordan kan jeg behandle svær forbigående angst?

Svær forbigående angst kan alvorligt påvirke livet for den Lidende, hvilket gør det vanskeligt for hende at arbejde og udføre normale aktiviteter. Det manifesterer normalt sig i fysiske og psykiske symptomer. En patient kan klager over en følelse af panik, konstant bekymrende, tab af appetit, rastløshed, søvnløshed og endda selvmordstanker. Angst kan forårsage mavesmerter, hjertebanken, en tør mund og smerter forårsaget af muskelspændinger. Angst kan opstå som følge af en bestemt begivenhed eller omstændigheder. Nogle gange, især i en modtagelig person, kan betingelsen være længere varig. I andre mennesker er angst en tilbagevendende lidelse, selv om ikke hver episode er den samme sværhedsgrad.

Instruktioner

At få hjælp

• Søge hjælp fra din læge. Give en beskrivelse af udbruddet af tilstanden, symptomerne og eventuelle udløsende faktorer. Bede om at blive henvist til en cognitive behavioral terapeut eller rådgiver.

• Holde en dagbog, beskriver alle episoder af angst og panik. Købe en afslapning CD eller tape, og lytte til det, følge anvisningerne dagligdags. Læs om tilstanden. Spørg din terapeut til at anbefale passende bøger. Forstå betingelsen vil hjælpe dig med at overvinde det.

• Skær på kaffe indtagelse, da dette kan forværre angstsymptomer. Brug ikke alkohol til at behandle symptomerne. Lære og praksis yoga eller meditation og spiser en varieret kost. Motionere regelmæssigt, da dette har en beroligende virkning og frigiver humør-forbedre endorfiner i blodet.

• Spørg din læge om medicin, hvis symptomerne er meget svære. En kortsigtet narkotikabehandling kan være nyttig i nogle tilfælde. Kig på dit liv at se, om der er underliggende faktorer, såsom ulykke på arbejdspladsen, som du ikke behandler på passende måde.

Tips & advarsler

  • Angst kan og gør blive bedre. Holder fortælle dig dette.
  • Prøv ikke at undgå at gøre ting, der gør dig angst (såsom at gå til en social begivenhed), da dette kan eskalere symptomerne næste gang du er i denne situation.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com