Lavt kalorieindhold kost oplysninger

09/29/2013 by admin

Der er mange diæter bredt tilgængelige for personer, og lav-kalorie kostvaner har været en af de mest populære og længst eksisterende kostvaner rundt. Slankekost spænder fra flydende kost til kål suppe kost, og simple kalorieindhold optælling og begrænsning. Oftentimes, enkeltpersoner bruger disse kostvaner som et middel til hurtigt vægttab, men farlige resultater kan resultere.

Typer af lav-kalorie kostvaner

En traditionel lav-kalorie diæt er kalorieindhold tælle, hvor en dieter forsøger at spise færre kalorier end de antal kalorier brændt i en given dag. Ligningen er simpelthen kalorier i vs kalorier ud af at skabe et underskud, hvilket resulterer i vægttab. Denne metode kræver omhyggelig kalorieindhold optælling af enhver fødeindtagelse og tilnærmelser af kalorier brændt, herunder træning og daglige aktiviteter.Afledning af disse kostvaner er siden blevet oprettet for at aktivere dieters lettere alternativ til omhyggelig kalorieindhold optælling. Flydende kost, som begrænser indtag til kun væsker tillader enkeltpersoner at drikke for kalorier og forbyde solid mad forbrug. Kål suppe kost eller korn kostvaner har dieters at spise disse fødevarer for to ud af tre måltider om dagen, så en gratis "splurge" måltid, hvor enkelt kan vælge at spise noget.

Hvor effektiv er lav-kalorie kostvaner?

Selv om slankekost fremme hurtig vægttab, de fleste af resultaterne er kun midlertidige og kan være usundt. Hvis en person er anbefalede hen til afmagre af medicinske årsager, kan en korrekt lav-kalorie diæt sikkert afledt af en certificeret diætist eller ernæringsekspert. Derudover de fleste af de oprindelige vægttab kommer fra vandtab og konvertering af protein til fedt da kroppen automatisk nedbryder protein, når det i første omgang går under sult-tilstand. Protein også vejer mere end fedt, så det ikke er overraskende, at antallet på skalaen falder.Hvis det gøres korrekt og på en afbalanceret måde, kombineret med hjerte-sund motion, kan lavt kalorieindhold kost hjælpe med effektiv vægttab. Det er for det meste når personer tager disse kostvaner til drastiske foranstaltninger og ekstreme nedture at resultatet i usikre og midlertidige resultater.

Eksempler på sunde lav-kalorie kostvaner

En sund lav-kalorie spiseplan bør omfatte en god balance mellem kulhydrater, fedtstoffer, proteiner og fibre sammen med en multivitamin. En af de mest effektive måder er at strukturere et måltid omkring retningslinjerne i en madpyramide, der anbefaler større rationer af frugter og grøntsager og få ekstra kalorier fra forarbejdede snacks med tilsat sukker og fedt. Magre proteiner som fisk, bønner, magert udskæringer af kød, og fedtfattige mejeriprodukter er sunde proteinkilder.Et godt eksempel på et dagligt måltid plan kan være som følger:Morgenmad: 1/2 kop havregryn kogt i vand (150 CAL'er), 3/4 kopper friske blåbær (50 CAL'er), 1/2 kop skimme mælk (50 CAL'er)Total: 250 CAL'erFrokost: 2 kopper af blandet greens, 1 kop kogte grøntsager (som grønne bønner, gulerødder), 4 oz. kyllingebryst eller protein tilsvarende med 1 tbsp. light salatdressing (ingen høje fructose corn syrup eller tilsat sukker) og 1 æbleTotal: 400 CAL'erMiddag: 6 ounce af fisk (250 CAL'er), 1/2 kop kogt brune ris (100 CAL'er), 1 kop kogte grøntsager, 1 stor side salat klædt med 1 tbsp. lys dressing. Dessert: 1/2 kop frugt med 6 ounce yoghurt naturel eller light yoghurtTotal: 550 og 600 CAL'erNår sulten, en 200 til 250 kalorieindhold snack kan også tilføjes, at tillade daglige totaler skal ca 1300-1500 kalorier.

Hvad er højre beløb af kalorieforbrug?

Dagligt anbefalede antal kalorier skal forbruges af en individuel spænder fra 1.400 til 2,220 afhængigt af vægt, højde, aktivitetsniveau, alder og køn af dieter. I gennemsnit, den menneskelige krop har brug mindst 1.100 kalorier om dagen for at holde vitale organer fungerer. Det anbefales derfor kraftigt, at dieters ikke går under en 1.200-kalorie kost pr. dag.Derudover kan drastiske kalorieindhold nedskæringer forårsage stofskifte til at bremse ned, da kroppen sanser "sult." Resultatet er en person, der ikke kan være brændende næsten lige så mange kalorier som han var forud for nedskæringer.

Den mest effektive vægttab løsning

Slankekost kan være nyttigt for vægttab og nødvendigt for nogle personer, der er blevet spurgt af læger til vægttab. Dog kan drastiske nedskæringer være farlig, især for unge piger, og føre til spiseforstyrrelser.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com