Tegn & symptomer på graviditet med IVF

01/12/2014 by admin

Tegn & symptomer på graviditet med IVF

For kvinder, der har undergået en in vitro fertilisering eller IVF, kan de to uger tilbragte venter på at finde ud af hvis proceduren var vellykket være omhyggelige. Efter to uger, vil din læge kan bestille en blodprøve og eventuelt udføre en ultralydsscanning for at finde ud af hvis embryoner har implanteret og du er gravid. Mange kvinder oplever ikke nogen symptomer, mens andre måske bemærke nogle tegn, som tyder på, de kan være gravid. Disse tegn kan være forårsaget af andre faktorer, såsom din menstruation, rekreation fra IVF ægoplægning eller som en bivirkning af medicin.

Spotting

Pletblødning eller lys vaginal blødning kan være et tidligt tegn at den overførsel af embryoner efter in vitro-befrugtning var en succes, og du er gravid. Nogle kvinder erfaring blødning når fosteret implantater i livmodervæggen, dog kan lys vaginal blødning også være et tegn på, at din menstruation er begyndt.

Brystspænding

Nogle kvinder oplever bryst-ømhed eller hævelse som et tidligt tegn på graviditet. Nogle kvinder, der gennemgår IVF oplever brystspænding, en uge eller to efter ægoplægningen, men mange kvinder har ikke det på alle.

Kvalme

Selv om kvalme er almindeligvis forbundet med kvinder, der er i de senere stadier af tidlig graviditet, har nogle kvinder morgenkvalme før deres første forpasset periode. Og graviditetskvalme behøver ikke at være erfarne i morgen. Mange kvinder føler kvalme om natten, eller endda hele dagen. Mad aversioner eller cravings kan også vises tidligt i graviditeten.

Andre tegn

Andre kvinder kan opleve i ugerne efter en ægoplægning tegn omfatter mild kramper og andre symptomer, der almindeligvis indgår i Præmenstruelt syndrom.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com