Hvordan at slippe af Tendinitis

01/04/2014 by admin

Hvordan at slippe af Tendinitis

Senebetændelse er en betændelse i senen, normalt som følge af overforbrug eller stamme. Dette opstår oftest, når micro tårer form i senen under anstrengende eller repetitive behændighedsøvelse. Disse mikro tårer forårsage betændelse og hævelse, hvilket resulterer i smerter i det berørte område.

Instruktioner

• Reducere dit aktivitetsniveau. Hvis tendinitis er stadig i sin begyndelsen faser, kan opbakning af den aktivitet, der forårsager problemet være alt det tager for at løse problemet. Hvis du ønsker at fortsætte aktiviteten, kan lære korrekt krop mekanik for at begrænse yderligere skade af senen være gavnligt at forebygge fremtidige problemer med tendinitis.

• Prøv kold terapi. Start kold terapi, så snart du begynder at mærke smerter forbundet med tendinitis kan være gavnligt i at hjælpe lindre hævelse forbundet med denne lidelse. For at gøre dette, placere en ispose på det angrebne område fem til seks gange om dagen i 10 til 15 minutter.

• Strække området. At hjælpe genvinde en form for bevægelse, samt øge mængden af blod til det ramte område, strække området forsigtigt fire eller fem gange om dagen. Til sidst skal du kunne have en fuld vifte af bevægelse i området uden smerter.

• Opbygge muskler omkring senen. Da tendinitis begynder at helbrede, begynde at forsigtigt bruge styrke modstand til at hjælpe med at genopbygge og styrke muskler omkring senen. Du skal ikke føle smerte under din styrketræning. Hvis du føler smerte, reducere niveauet af modstand indtil ingen smerter er til stede. Langsomt kan du øge modstanden som tendinitis heler.

Tips & advarsler

  • Tjekke med din læge før du tager del i et strækker sig eller styrke modstand træningsprogram for dine tendinitis. Hvis skaden på senen er for vidtgående, kan din læge anbefale andre, mindre anstrengende former for behandling.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com