Hvordan til at lindre rød hud fra Rosacea

10/12/2016 by admin

Hvordan til at lindre rød hud fra Rosacea

Rosacea er en forvirrende hudlidelse, der påvirker langt over 14 millioner amerikanere. Besidder ingen kur, kan denne facial hud betingelse opflamme hudens overflade væv, forårsager huden til at blive vist blussende og beskadigede dagligt. Rosacea er angiveligt en arvelig hudsygdom, men udløser såsom krydret mad, sollys, varme temperaturer, og alkohol har været kendt for at producere og forværre Rosacea symptomer. Forskellige behandlinger til at reducere Rosacea symptomer omfatter dyre terapeutiske procedurer, antibiotika og urter. Oral antibiotika kan producere bivirkninger, der er uigenkaldelig og kan imødegå din aktuelle medicin effektivitet. Naturlige behandlinger der involverer brugen af urter og havre producere lidt eller ingen symptomer og effektivt kan reducere rødme forbundet med Rosacea.

Instruktioner

Kamille te behandling

• Splash ansigt med koldt vand fra tre til fire gange, derefter pat tør med et håndklæde. Koldt vand vil berolige huden før du begynder kamille te behandling.

• Dyp to til fire bomuld bolde i cool kamillete og gælder for Rosacea berørte områder. Let dab huden med bomuld bolde, når du anvender; ikke gnide. Gnide ansigtet vil kun irritere og rødme i huden. Kamille indeholder flygtige og æteriske olier, der fungerer som anti-inflammatoriske og anti-oxidant agenter, at berolige ophidset hud (reducere rødme) og genoprette kroppens ph niveauer for at fremme frie radikaler væv heling.

• Tillad kamillete til naturligt tørt i ansigtet. Gentag denne behandling to gange dagligt, for de bedste resultater.

Havregryn ansigtsmaske

• Hæld ½ kop havregryn og ¼ kop vand i en stor skål. Rør havregryn og vand indtil klump-lignende tekstur er dannet.

• Anvende havregrød til Rosacea berørte områder. Let glat havregrød på ansigtet med fingerspidserne, pasning ikke at gnide huden. Vanilie indeholder anti-inflammatoriske og antioxidant egenskaber, som reducerer rødme, inflammation, og gendanne kroppen med en tilstrækkelig mængde af Vitamin A. Vitamin A er en fælles ernæringsmæssige mangel viser sig i dem, der berøres af Rosacea.

• Tillad havregryn til at suge på huden i 20 minutter. Skyl med koldt vand og dup dem tørre med et håndklæde. Gentag denne behandling to gange dagligt, for de bedste resultater.

Tips & advarsler

  • Alle ingredienser kan købes i dit lokale supermarked.
  • Vær vedholdende og patienten når ved hjælp af disse behandlinger, overnight resultater ikke kan forekomme.
  • Altid konsultere din hudlæge for forsøger naturlige behandlinger. Kun en hudlæge kan vurdere din nuværende hudlidelse og afgøre, om disse behandlinger er rigtige for dig. Hvis allergisk over for alle ingredienser, der er anført ovenfor, må ikke anvendes.
  • Hvis behandlingerne begynder at forværre Rosacea symptomer, ophøre omgående.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com