Den bedste måde at sætte i kontakter

10/11/2016 by admin

Indsætte kontaktlinser bliver lettere med tiden, men der er altid lidt irritationer, som kan påvirke dig på en given dag. Nogle gange du ved et uheld sat dine linser baglæns, eller de folde i dit øje. Så er der de tidspunkter, når du ikke indser, at en øjenvipper har bliver hængende på din linse og det irriterer øjet hele dagen. Men hvis du følger disse enkle trin, når du sætter dine linser i hver morgen, kan du fjerne din kontakt linse elendighed og se klart i løbet af dagen.

Holde dine linser rent

Hvis dine kontakter er beskidt, du automatisk er aftagende din investering for at hjælpe dig med at se klart, og endnu vigtigere, du løber en risiko for at pådrage sig en alvorlig øjeninfektion.

Før du endda placere din finger i din kontakt linseetui og øse ud af dine kontakter, vaske dine hænder. Derefter tage ud din kontaktlinse, placere den i din hule hånd og sprøjte nok kontaktlinse løsning (ca. på størrelse med en skilling) på linsen til at gøre en lille pyt i hånden. Forsigtigt gnide linsen i håndfladen i hånden med pegefingeren af anden hånden til at fjerne eventuelle partikler, der kan have indsamlet på din linse. Kun derefter gå videre til at sætte linsen i øjet.

Efter denne renseprocessen hver morgen vil efterlade dine øjne klart og irritation gratis. Derudover skal du sørge for at rense ud din kontakt linseetui mindst en gang om måneden. Blot skylles låg af tilfældet med med varmt vand. Sidde dem på dit badeværelse vask eller et sted uden for rækkevidde til luft tørre.

Rette positionering

Når dine kontaktlinser er ren, er du klar til at sætte dem i dine øjne. Start ved at placere linsen på pegefingeren (eller hvilken finger du er mest komfortabel med). Hold kontaktlinse mod lyset og sørg for, at linsen er konkav, hvilket betyder rundheden af linsen bør røre din finger og kanten bør buede opad. Ellers bliver dine kontaktlinse indefra og ud og mere tilbøjelige til at irritere øjet og falde ud med lille provokation.

Indsætte linserne

Når du er sikker på du har kontakten på højre side, skal du bruge anden hånden til at holde dine øjenlåg åbne. Hvis du blinke for meget, risikerer du at banke kontakten med dine øjenvipper. Når dine øjenlåg er stabil, bringe finger med kontakten på det mod øjet. Drej dine øjne til venstre og placere kontakten på hvidt i øjet. Drej dine øjne til fronten og blidt Skub kontakten på din elev. Løft fingeren for at sikre kontakten forbliver på dit øje. Hvis det er tilfældet, derefter gå videre til næste øjet. Hvis ikke, Placer fingeren ned til få kontakt til bo. Du skal muligvis blinke et par gange, når kontakten er på dit øje at glatte det og fjerner eventuelle luftbobler, som kan have dannet.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com