Sådan reparation Mobile kørestole

06/16/2013 by admin

Sådan reparation Mobile kørestole

En mobil kørestolen anses "varigt medicinsk udstyr," ifølge Medicare. Hvis du har en brækket kørestol, skal du vide, at Medicare kan dække udgifterne til reparationer til enheden. Men før du er berettiget til denne Medicare dækning, din læge skal udfylde et skema med "Certifikat af medicinsk nødvendighed". Forståeligt nok, det kan tage tid til at behandle og godkende dine papirer. Mens du venter på et svar fra Medicare, kan du beslutter dig at udføre fejlfinding og reparation af mindre problemer, der påvirker udførelsen af din mobil kørestol.

Instruktioner

• Nulstil effektafbryderen hvis du mister strøm til enheden. Hvis der er en betydelig belastning på batteri eller motor, kan circuit breaker rejse for at undgå skader på motor og elektriske komponenter. Tryk på knappen "Reset" på afbryderknappen at genoprette strøm til enheden.

• Undersøge alle parkering bremse terminaler for løse forbindelser. Brug en ren klud til at rengøre-stik og stik; hånd spænd løse forbindelser.

• Undersøge bunden af joysticket for en forhindring. Fjerne enhver ophobning af snavs med en ren klud.

• Kontrollere produktionen af spænding ved hjælp af et voltmeter til at teste batterierne. Funktionelle batterier skal producere en mindsteeffekt på 15 volt. Batterier over et år gamle kan være defekt, advarer Pride mobilitet, en førende producent af mobilitet produkter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com