Sådan får du en røv som J-Lo

06/07/2013 by admin

Ønsker at stramme din bagenden? Jaloux på den herlige posterior at J-Lo sport? Mens du kan ikke muligvis få en røv, der er identisk med hendes, kan du få din i fin form. Ved at følge denne rutine, vil du være på vej til at have en røv, der efterlader andre misundelige.

Instruktioner

• Sætte på behageligt tøj. Når du laver nogen form for træning, er det bedst at bære løst, behageligt tøj eller tøj, der er specielt designet for at udøve. Du skal også have gode løbesko at sikre du ikke sårer din fod eller kalve på nogen måde.

• At være stretching. Hæve ene arm over hovedet og strække det i den modsatte retning. Gentag med anden arm. Næste, med benene lige, bøje sig over og røre dine tæer. Du skal føle trække på dine kalve. Stå op og løfter det ene ben bag du trække din fod mod din røv med den tilsvarende side. Din støtteben skal være let bøjet. Gentag på anden siden. Endelig SID på gulvet med benene formes i et V og magert fremad, strække begge hænder mod den ene fod. Hold i 5 sekunder, så gentag på anden siden.

• Placer din trappe-stepper i en placering, der er åben og bred. Med dine hænder på dine hofter og dit mave muskler stramme begynde intensivering, en fod ad gangen. Start med 20 gentagelser, så gentager begyndelsen med anden fod. Du kan derefter gøre dette i omvendt rækkefølge, begyndende ved stående på trappe-stepper og træde ned.

• Placere din stol med bagsiden mod din side. Bruge stolen til støtte. Placer anden hånden på din hofte og stramme din abs med dine knæ let bøjet. begynde at gøre squats. Sidde tilbage som hvis du vil sidde i en stol. Starter ud med 10 gentagelser. Du kan øge disse, efterhånden som du bliver stærkere. Til sidst skal du kunne gøre disse uden stolen og begge hænder på dine hofter.

• Hver anden dag, jogge eller gå i stedet for laver squats og stepper. Hvis du ikke allerede gå eller jogge på en regelmæssig basis, begynde med at gå i 30 minutter. Efterhånden som du bliver stærkere, kan du støt øge tempoet, indtil du gå rask, og til sidst jogging. Når du få styrke, vil du kunne øge mængden tid du jogger samt.

Tips & advarsler

  • Være konsekvent. Ikke springe dage. Konsistens er nøglen til en progressiv træning. Start langsomt og øge dine gentagelser og længden af din træning, så du få styrke. Hvis de starter gentagelser er for meget for dig, skær dem i halve. Gå i et tempo, der er behageligt for dig.
  • Drik masser af vand for at undgå dehydrering. Hvis du føler smerte når som helst, stoppe øjeblikkeligt. Før du begynder enhver workout rutine, konsultere din læge.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com