Kost for børn Under 13

05/26/2014 by admin

Kost for børn Under 13

Forældre vokse dagligt mere bekymrede over forholdet mellem præpuberteten børns kostvaner og stigninger i juvenil diabetes, fedme, fødevareallergi og adfærdsmæssige forstyrrelser. Skoler giver fuld af industrielt fremstillede snacks automater. Fast food virksomheder reklamere for børn ubønhørligt. Læskedrik forbrug er fordoblet for børn i et årti. Heldigvis, der er et par grundlæggende kosten foranstaltninger under 13 børn og deres forældre kan tage at rette op på mange kosten risici.

Motion, ikke kalorie tæller

Tæl ikke kalorier. Børn bør ikke have deres kostvaner blot begrænset, og de har brug for ting som fedt, der ikke er indregnet i simpel kalorie tæller. Tag tv- og videospil, få din pre-teen udenfor i den friske luft, og lad hende få naturlige motion og sollys. Grunden til at de bliver til sofa kartofler er de keder sig når de er konstant indendørs. En undersøgelse offentliggjort af American Journal of Pediatrics viste, at så mange som 70 procent af børnene lider af en række lidelser forbundet med D-vitaminmangel, for det meste forårsaget ved at bruge for meget tid indendørs.

Undgå forarbejdede fødevarer

Undgå forarbejdede fødevarer, og læse etiketter. Hvis du ikke kan udtale, hvad der er på etiketten, der er en god chance for dine børn ikke bør spise det. Mange tilsætningsstoffer er ikke blevet grundigt testet, og mange forarbejdede fødevarer har haft fiber fjernet og ting som transfedtsyrer og høj-fructose corn syrup tilføjet. Friske frugter og grøntsager, fuldkorn uden tilsætningsstoffer, æg og mejeriprodukter uden tilsat sukker og kemikalier er grundlaget for en sund kost for unge og gamle.

Fastfood er fedtfattig mad

Kørsel forbi drive-through. Fastfood er fyldt med unødvendige sukkerarter, natrium og fedt. Det smager godt, fordi det er blevet udviklet udelukkende med henblik på at få folk til at købe og spise den. Vores kroppe udviklede sig til at søge sukker, natrium og fedt, men når vi blev designet på den måde, det var ikke til rådighed i sådanne store mængder. Fast-food forbrug afhænger ukritisk forbrugerne, og det er ikke godt for dine børn.

Sukker og HFC

Fjerne produkter, der er tilsat sukker. Det omfatter den nu allestedsnærværende høj-fructose corn syrup, der er brugt som tilsætningsstof ikke kun i slik, men i supper, saucer, yoghurt, "naturlige" frugtsaft og et væld af andre fødevarer, som mennesker ikke tænker på som dessert. Sodavand er vand, levnedsmiddelfarvestof – en anden mistænkt i mange adfærdsforstyrrelser-- og høj-fructose corn syrup. For at tilfredsstille den pre-teen søde tand, har frugt og frugtsaft (uden tilsatte sødestoffer og frugtfarve) på side.

Pesticider

Fjerne pesticider. Enten købe økologiske frugter og grøntsager for din pre-teen eller gå den ekstra mil for at sikre du fjerne alle spor af pesticider fra nonorganically dyrkede råvarer. Organophosphat pesticider er mistænkt i en liste af barndommen sundhed og adfærdsmæssige forstyrrelser. En undersøgelse foretaget af National Institute of miljømæssige sundhed Sciences konkluderede at pesticider metabolitter dukkede op i børns urinen inden for en dag af forbrugende konventionelt dyrket, vasket råvarer, og at disse metabolitter faldt betydeligt, da børn skiftede til økologiske produkter. Vask ikkeøkologiske producere i en mild sæbevand løsning og skyl det før servering det til din pre-teens. Endnu bedre, hvis du har råd til det, fodre dem strengt økologiske produkter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com