Støttegrupper for Bipolar lidelse

12/17/2013 by admin

De maniske og depressive humørsvingninger af bipolar disorder (BPD) kan ikke helbredes, men med medicin og terapi, de kan blive bedre forvaltet. At finde en støttegruppe er et andet element i behandling, der bidrager til livskvaliteten. Støttegrupper for BPD tilbyde uvurderlig gavn for opmuntring fra andre med denne lidelse.

Definition

Støttegrupper er en samling af mennesker, der har fælles oplevelser og kommer sammen for at give følelsesmæssige og moralske støtte til andre i gruppen. Støttegrupper for personer med BPD kan være fysisk eller virtuel, drives af en læge eller bestyret af en peer med BPD.

At finde fysiske grupper

Det bedste sted at starte er med den læge, der diagnosticeres din BPD og den person, der giver dig løbende terapi. De bør kunne give henvisninger til støttegrupper dit område. Hvis de ikke gør, eller hvis du allerede har prøvet deres anbefalinger, og ingen var en god pasform, andre organisationer kan hjælpe. To grupper---nationale sammenslutning af staten Mental sundhed Program direktører og amerikanske Substance Abuse og mentale sundhed Services Administration---har websteder med mapper af statslige og lokale mental sundhed agenturer. Hvis du har brug at finde en støttegruppe for et barn eller teenager med BPD, vil du finde en liste over grupper på børne- og Ungdomspsykiatrisk Bipolar Foundations hjemmeside.

To særlige nationale organisationer er Mental Health America og den nationale Alliance for den psykisk syge (NAMI). Begge disse organisationer har lokale datterselskaber, så du nemt kan forbinde med nogen, der kender ressourcerne i dit område. De tilbyder også støttegrupper, så de kan have en BPD gruppe på plads. (Se ressourcer.)

Lokalisere virtuelle grupper

En online søge efter virtuel support grupper vil resultere i en overvældende lang liste af fora. De fungerer på samme måde som andre online-fora, så mange af dem, det er muligt at se på deres emner, Læs indlæg fra mest hyppige brugere, og lære type kommunikation, der foregår. Tage nok tid til gennemse, indtil en føles rigtigt for dig. Men én forskel giver en hurtig måde at forkorte listen: nogle af foraene kan læses af alle surfer på nettet, mens andre kræver registrering før de giver adgang til forum. Da en velvalgte username garanterer anonymitet, det kan ikke være en hindring, men det kan være en vigtig hemmelig faktor.

Depression og Bipolar støtte Alliance

Depression og Bipolar støtte Alliance (DBSA) begyndte i 1985 og fortsætter med at fungere som landets førende patient-rettet bipolar og depression organisation. DBSA tilbyder en gratis information og henvisning linje, gratis undervisningsmateriale, en videnskabelig anmeldelse bord til at levere de mest opdaterede oplysninger, og støttegrupper. DBSA styrer online og virkelige støttegrupper. (Se ressourcer.)

Relevans

At deltage i en BPD støttegruppe betyder at finde folk, der absolut ved udfordringer af dem med denne lidelse. Når du har andre steder at vende, er de altid der. De vil ikke dømme adfærd; de vil blot tilbyder den hjælp du har brug for at holde kursen, vanskeligt. DBSA har 1.000 patient-run støttegrupper med 70.000 mennesker, og 86 procent af dem rapporterede, at gruppen havde hjulpet dem til at overholde behandling.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com