Hvordan man kan spore din vægt Watchers punkter

04/24/2010 by admin

Hvordan man kan spore din vægt Watchers punkter

Vægten amatørornitologer point refererer til en unik måde at spore din protein, kulhydrat, fedt og fiberindtag, som er en fast bestanddel af programmet Weight Watchers slankekure. Pointsystemet giver dig frihed til at spise, hvad du vil, så længe du opholder dig i dit daglige point værdi. Denne værdi er baseret på din alder, højde, aktivitetsniveau, køn og vægt. At holde styr på dine daglige indtagelse af mad og tilsvarende point er værdi enkel.

Instruktioner

Normale regnemaskine

• Læs ernæringsmæssige etiketten. Angiv antallet af fedt gram i din Lommeregner. Dividere med 12. Nedskrive den resulterende figur og mærke det som F. Jo større mængden af fedt i en vare, jo højere samlet point værdi vil være.

• Indtast antallet af samlede kalorier og dividere det med 50. Mærke den resulterende antal C. Jo flere kalorier et emne har, jo højere samlet point værdi bliver.

• Tilføje C + F sammen i din Lommeregner. Det resulterende tal er X.

• Slå op antallet af fiber gram i givet element og indtaste nummeret i din Lommeregner. Den mere fiber en fødevare indeholder, jo lavere værdien af potentielle point vil være. Dividere antallet af fiber gram med fem. Denne resulterende tal er din værdi af Y.

• Trække værdien af Y fra værdien af X. Dette er din omtrentlige point værdi for en given vare. Hvis svaret har en række af fem eller større efter decimaltegnet punkt, ville du runde det op. Hvis antallet er mindre end fem runde det ned. For eksempel, 12,6 vil runde op til 13, og 11.3 vil runde ned til 11.

• Beregne point værdi for hver mad, du spiser hele dagen, holde styr på dine samlede point i en notebook eller på den samme calculator, hvis det har en hukommelsesfunktion.

Spor Online

• Besøg Weight Watchers online, hvis du ønsker at betale hver måned for en omfattende point-tracking program, der tillader dig at slå op fødevarer i Weight Watchers database. Dette er især nyttigt for restaurant fødevarer, der ikke kan give adgang til deres ernæringsmæssige oplysninger. Du kan også downloade en point calculator fra webstedet på din computer, giver mulighed for at indtaste de kalorier, fedt og fiber af et element for at bestemme dens punkter.

• Besøge et websted, der tilbyder gratis point sporing som "Regnemaskine kat" eller "Webmilhouse" eller "Calculator.net" til at beregne dine point værdi.

• Beregne point værdi for alle de fødevarer, du spiser på en lignende måde, tilføje op alle de fødevarer du indtager som du gå hele din dag til at sikre, at du bor inden for din givet point værdi. Hvis du har abonneret på vægten amatørornitologer Online, vil edb-software gøre det for dig.

Beaded armbånd

• Tæl ud perler på armbånd indtil du når den perle, der er på dine daglige point antal.

• Fastgør låsen i en lille charme lige efter denne perle.

• Vedhæfte et større charme at hægte af armbånd, som repræsenterer starten af din dag. Som du forbruge point, flytte store charme en perle for hvert punkt, du spiser. Den større charme bør ikke passere den lille charme for at holde sig inden for din tilladte daglige point værdi.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com