Værktøjer til at øge IQ

10/07/2016 by admin

Værktøjer til at øge IQ

Udsætter dig selv for nye oplevelser, rejse og lære nye opgaver eller færdigheder, hjælper med at holde din hjerne skarp. Nye stimuli aktivere underudnyttes nervebaner og forbindelser, som hjælper dig med at udvikle en montør, mere fleksibel hjernen. IQ er et mål for din intelligens baseret på din præstation på standardiserede tests, som kan forbedre med uddannelse. Værktøjer til at øge din IQ hjælpe dig med at udvikle færdigheder til at forbedre din effektivitet på IQ-test.

Videospil

Videospil kan tilbyde et værktøj til at øge din IQ. I 2009 offentliggjort "Nuværende retninger i psykologisk videnskab" en analyse af Matthew Dye, Shawn Green og Daphne Bavelier, hvilket tyder på at spille action videospil kan øge din evne til at behandle visuelle oplysninger. En undersøgelse fra 2007 af Derek Robertson, læring og undervisning Skotland, tyder på, at videospil med antal udfordringer, problemløsning og hukommelse gåder, forbedret matematik scorer blandt 9 - og 10-årige studerende efter 10 uger for at spille i 15 minutter om dagen.

N-Back applikationer

N-back softwareapplikationer til din computer eller mobilenhed kan bidrage til at øge din IQ. Disse øvelser præsentere en sekvens af sensoriske stimuli, og du angiver når en nuværende stimulus matcher en forudgående stimulus. I 2010 fandt forskere ved University of Michigan, n-back opgaver forbedret matrix ræsonnement ydeevne, som måler abstrakt og verbal ræsonnement med opgaver, der involverer udfylde den manglende del af en gruppe fra en række valg.

Klassisk musik

Notering til klassisk musik kan forbedre IQ samtidig øge matematiske og videnskabelige færdigheder. I sin foråret 1999 World's Fair præsentation på University of Texas refererer Kathy Yoshimura, professor i psykologi, en undersøgelse i hvilken college studerende, der har lyttet til Mozart udføres bedre på rumlige IQ opgaver end studerende, der lyttede til danse musik. Strukturen i klassisk musik kan forbedre kognitiv behandling i din hjerne, men mangler tilstrækkelig kompleksitet kan interferere med abstrakte ræsonnement. Argumentation færdigheder, der kræves for fysisk ræsonnement kan være tæt på færdigheder, der anvendes når du lytter til musik, forklarer Professor Yoshimura.

Krydsord

Krydsord kan bidrage til at øge din IQ. I sin marts 2010 artikel tyder Marcel Danesi, Ph.D., på, at enhver krydsogtværs aktivitet hjælper med at holde dit sind skarpe. Krydsord kan øge din IQ eller afværge alder-associerede kognitiv tilbagegang, ved at danne nye neuronal forbindelser eller voksende nye hjerneceller. I juni 2003 offentliggjort "The New England Journal of Medicine" en undersøgelse ledet af Joe Verghese, MD, af Albert Einstein College of Medicine, som evalueres 469 deltagere alderen 75 og 85. Forskerne fandt, at emner, der gjorde krydsord fire dage om ugen havde en risiko for demens, der var 47 procent lavere end fag, der gjorde gåder en gang om ugen.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com