Medicare kørestol fordele

05/17/2010 by admin

Medicare kørestol fordele

Hvis du er en Medicare modtageren, der bor hjemme og har mobilitetsspørgsmålene, kan Medicare dække en del af udgifterne til en kørestol, scooter eller kørestol lift. For at være berettiget til Medicare kørestol fordele, skal du opfylde visse medicinske kriterier, og din læge skal ordinere brug af kørestol og dokument dit behov til Medicare.

Kørestole, rullende stol og elevatorer

Medicare varigt medicinsk udstyr (DME) fordel dækker køb eller leje af kørestole, rullende stole og kørestol elevatorer til brug i dit hjem. For at kvalificere sig, skal du have en medicinsk tilstand, der begrænser din mobilitet, og du skal have stol til at være i stand til at udføre daglige opgaver, levende. En læge skal ordinere stolen eller lift, og du skal være i stand til at vise Medicare, du kan sikkert fungere stol på din egen, eller at du har en omsorgsperson, der kan sikre din sikkerhed samtidig ved hjælp af stolen.

Power kørestole og scootere

Hvis din helbredstilstand er alvorlige nok, at du ikke kan betjene en manuel kørestol, kan Medicare betale for en motoriseret scooter eller el-kørestol. Du bliver nødt til at mødes med en læge i person til at få en recept på enheden. Lægen skal dokumentere at du ikke er fysisk i stand til at bruge standard kørestol eller rulle stol og at du behøver at el-kørestol eller scooter til at komme rundt i dit hjem.

Betaling

I 2010 dækker Medicare 80% af udgifterne til kørestole og andre hjælpemidler hjælpemidler efter du har opfyldt din standard Medicare fradragsberettigede. Det er vigtigt at sørge for, at den virksomhed, der sælger du kørestol eller scooter er indskrevet i Medicare. Hvis det ikke er tilmeldt, vil Medicare ikke betale din påstand.

Medicare opfordrer sine brugere til at bestemme, hvis en leverandør accepterer Medicare tildeling. Medicare tildeling er det forud fastsat beløb, som Medicare vil betale for en bestemt tjeneste eller enhed. Hvis virksomheden der sælger du din kørestol accepterer Medicare tildeling, det vil acceptere, hvad Medicare beslutter at betale til stolen, og du skal ikke betale ekstra omkostninger ud over din standard egenbetaling. Hvis leverandøren ikke accepterer Medicare tildeling, skal du muligvis betale forskellen mellem det beløb, som Medicare betaler og leverandørens udsalgspris ud over din egenbetaling og fradragsberettigede.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com