Methylcobalamin vs Cyanocobalamin

05/13/2010 by admin

Cyanocobalamin, mere almindeligt kendt som vitamin B-12, er almindeligt anvendt til at bekæmpe træthed, fremmer vægttab og forbedre den generelle sundhed. Ifølge naturligt supplement specialist Dr. Ray Sahelian i Los Angeles er"Methylcobalamin denatureret form af cobalamin." Dr. Sahelian mener begge former for B-12 vitamin er effektive og nyttige.

Bruger

Produktionen af røde blodlegemer er afhængig af vitamin B-12. Injektioner, sublinguale bruge (opløse under tungen) eller orale doser af vitamin anvendes til behandling af anæmi, vitamin malabsorption, træthed og boost immunsystemet. Både methylcobalamin og cyanocobalamin er effektiv i behandling af forhold, der har resulteret i lav B-12 optagelse.

Oprindelse

Der er fire naturligt forekommende cobalamines i natur og dyr. Der er methyl-, cyano-, hydroxy- og adenosyl-. Forekommer naturligt i små mængder, cyanocobalamin er fremstillet i et laboratorium og er almindeligt ordineret form af B-12 vitamin.

Formularer

Tager methylcobalamin eller cyanocobalamin som en injektion, sublinguale eller mundtligt er alle effektive metoder ifølge Dr. Sahelian. I store doser, på grund af de kendte problemer med absorption, siger han, at patienter stadig få den nødvendige selv med lave absorption satser beløb. Food and Drug Administration anbefalet daglig mængde af B-12 i de Forenede Stater er 6 mikrogram dagligt.

Funktioner

Methylcobalamin er "metaboliske og terapeutisk" programmer ifølge Dr. Sahelian. Han bemærker methylcobalamin hjælper i dannelsen af S-adenosylmethionin (SAM-e), en populær humørændrende sammensatte. Kronisk træthed Symdrome og fibromyalgi patienter har også rapporteret en stigning i sundhed med brug af B-12. Forhøjet kropstemperatur er en bivirkning af methylcobalamin. Cyanocobalamin er båret flere apoteker.

Symptomer

Tale med din læge om test din B-12 niveauer og ordination methylcobalamin og cyanocobalamin, hvis følgende symptomer generer dig: træthed, søvnløshed, fuzzy tanker og hukommelsestab, snurren i hænder eller fødder, ringen for øret, hovedpine, svimmelhed eller tab af balance


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com