Mylar Dysplastiske syndrom

03/11/2010 by admin

Mylar Dysplastiske syndrom

Myelodysplastisk syndrom (MDS) eller mylar dysplasi, er et sæt af leukæmi-relaterede syndromer, der påvirker blodkomponenter og knoglemarv. Der er flere sygdomme forbundet med myelodysplastisk syndrom, herunder flere former for refraktær anæmi, ildfaste cytopenia og sygdomme, der er unclassifiable, Ifølge National Cancer Institute. Myelodysplastisk syndrom kan behandles i de tidlige stadier af sin manifestation.

Identifikation

Myelodysplastisk syndrom er en tilstand karakteriseret ved knoglemarvens evne til at producere en tilstrækkelig mængde af blod celler for kroppens normale funktioner. Blodkomponenter, røde og hvide blodlegemer og blodplader, ikke udvikle og modne, forårsager anæmi og forlader kroppen udsat for sygdom og infektion.

Betydning

Nyt blodceller emerge normalt fra blodstamceller, men myelodysplastisk syndrom forhindrer dem i at udvikle sig til modne celler, der i sidste ende forlade knoglemarven. Disse umodne celler dør tidligt eller udvikle med unormale funktioner. Deres tilstedeværelse i knoglemarven skarer ud sunde blodceller, forhindrer deres udvikling og forårsager anæmi at udvikle.

Symptomer

Karakteristik af myelodysplastisk syndrom omfatter træthed, anæmi, let feber, bleg farve, let blå mærker, infektion og åndenød. Læger bekræfter betingelse gennem fysisk undersøgelse, blodprøver og knoglemarv biopsi.

Hvem er i fare?

Myelodysplastisk syndrom er udbredt blandt ældre mennesker af europæisk afstamning, især hvide mænd, der har haft en historie af kræft og har gennemgået en kræftbehandling tidligere. Bly eller kviksølv forurening, eksponering for kemikalier og langvarig rygning er andre risikofaktorer, der kan føre til denne betingelse.

Hvordan behandles det?

Patienter med myelodysplastisk syndrom bør tilses af en hematologist. De første linjer i behandling for myelodysplastisk syndrom i konventionelle medicin omfatte blod-bygning procedurer og befri den cirkulerende blod af kræftceller. Blodtransfusioner give straks kroppen modne blodceller, der er i stand til at levere ilt og næringsstoffer til kroppens indre organer. Modne blodet vil også udføre cellulært affald. Andre former for behandling omfatter kemoterapi og forskellige stoffer.

Resultatet

Kontrollerende myelodysplastisk syndrom som en del af leukæmi er afhængige af opdagelsen af betingelsen, helbredstilstand af patientens og effektiviteten af behandlingen. Følg din læges råd om behandling og ændringer i livsstil, som kunne mindske dens sværhedsgrad.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com