Lille Fiber neuropati symptomer

03/19/2010 by admin

Lille fiber neuropati er en type af nerveskader, der påvirker de små nerver ind under din hud at forstand varme og kulde, forårsager en række ubehagelige symptomer.

Årsager

Mulige årsager til lille fiber neuropati omfatter diabetes, HIV, genetik og narkotika eller alkohol misbrug, ifølge Phoenix neurologiske Associates. I nogle tilfælde er årsagen til lille fiber neuropati symptomer ukendt.

Typer af symptomer

Symptomer på lille fiber neuropati omfatter reduceret følsomhed over for varme og kulde og svære smerter. Det er også muligt at have en forsinket eller formindsket reaktion på smerte forårsaget af fysiske skader på det berørte område, som de følelser, du oplever når du træde på noget skarpt.

Funktioner

Smerter forårsaget af lille fiber neuropati er beskrives som brændende, jabbing, stikkende og prikkende, rapporter Colorado neurologiske Institute. Nogle patienter oplever en følelse, der ligner et elektrisk stød, mens andre beskrive følelsen som en intens pres.

Beliggenhed

Lille fiber neuropati er mest udbredt i fødderne, men det er også muligt at opleve symptomer i benene eller hænder.

Behandling

Der er ingen kur mod symptomerne på lille fiber neuropati. Når betingelsen er forårsaget af diabetes eller stofmisbrug, at reducere blodsukker eller brug af narkotika og alkohol ofte forbedrer symptomer, mens andre antiseizure medicin, narkotiske smertestillende medicin og antidepressiva kan lindre smerter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com