Farer af silikone bageforme

09/18/2016 by admin

Farer af silikone bageforme

Silikone bageforme tilbud sortiment fra muffin kopper at panorere liners, kage pander og nyhed bundt pander. Silikone bageforme er nem at bruge, da det er klæbefri, holdbare, smukt farvede, fleksibel og nem at rengøre. Men det vigtigste spørgsmål er, er det virkelig helt sikre at bruge? Mange forbrugere har stillet dette spørgsmål, især hjem bagere og Konditor kokke. Der er nogle mulige farer, bekymringer og overvejelser med hensyn til anvendelsen af silicium bakeware, som du bør være opmærksom på, før du begynder at lave mad.

Sikkerhed

Siden udgivelsen af silikone Køkkengrej, der ikke har været tilstrækkelig forskning på sin sikkerhed til madlavning brug, derfor en af de største bekymringer er, at produktet kan være usikre og/eller at kemikalier kan sive ind i køkkengrej. Men selvom silikone bageforme, selv ikke har været fuldt testet, har FDA erklærede, at generelt silikonegummi er inert, hvilket betyder, at det ikke agterliget til fødevarer; ikke udleder nogen form for røg; og ikke udgør nogen alvorlige sundhedsmæssige risici. Det er også betragtes som en ikke-reaktive materialer og er faktisk et godt valg for en lav risiko køkkengrej. Skulle du være bekymret om de mulige risici ved sin lang tids brug, kan du begrænse din silikone brug Bordskånere, spatler og andre værktøjer, der ikke konsekvent udsættes for varme. Hvis du ofte bruger silikone pander, altid huske på, at de bør anvendes på og lagt på en fast overflade som en cookie ark mens i brug da berøring eller løfte det fra ovnen kan give forbrændinger.

Kemisk sammenbrud

En anden potentiel fare indebærer fordeling af silikonegummi og kemikalier, når de udsættes for varme. Men silikone er kemisk stabilt, som læst på data-ark og materielle sikkerhedsoplysninger, og det er usandsynligt, at forårsage mad bliver usikkert at forbruge. Nogle mener at silikone bryder ned let når de udsættes for høj varme, men dette er usandt. Silikone er faktisk genvindes men ikke biologisk nedbrydeligt.

Forbrændinger

Ligesom enhver bakeware bliver silikone køkkentøj varm når placeret i ovnen eller udsættes for varme; Du skal derfor være forsigtig ikke for at brænde dig selv når madlavning med silikone bageforme. Men silikone er varmebestandige og faktisk køler hurtigere end de fleste traditionelle bageforme. Husk dog altid bære grydelapper eller grydelapper, når du fjerner dem fra ovnen. Silikone bakware er imidlertid ikke snitbeskyttende, så aldrig forsøge at skære dit bagværk i det.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com