Liste over Opioid Tolerant smertestillende medicin

04/23/2013 by admin

Liste over Opioid Tolerant smertestillende medicin

Opioid medicin er ordineret regelmæssigt i hele verden for kortsigtede og kroniske smertetilstande. Opioider binder sig til receptorer i det centrale nervesystem til at falde smerte signaler. En lignende men separat produkt er en opiater, som er en naturlig biprodukt af opium produkter, mens en opioid er en syntetisk kemisk.

Årsager til Tolerance

Tolerance er almindeligvis tilskrives to separate kategorier: arvelige faktorer (faktorer til stede i patienten forud for anvendelse af opioider) og kompenserende ændringer (som følge af brug).

Arvelige faktorer i tolerance skyldes genetiske problemer inden for kroppens makeup, som forskelle i hjerne celle opioid receptorer eller en genetisk disposition til tolerance baseret på tidligere brug af mor til patienten.

Kompenserende ændringer i tolerance skyldes brugen af opioider til at mindske smerter. Over tid bruge opioid resultater i en stigning af cholecystokinin (CCK) niveauer i mave-tarmkanalen, et område, der også lægger opioid receptorer. Stigningen i CCK niveauer fører til tolerance og en stigning i anti-opioid aktivitet i hjernen.En måde at mindske tolerance er at sænke mængden af smertestillende medicin bliver administreret. Den største klage over denne metode er, at det ikke hjælper smerten kun øger det på grund af mindre smerte medicin bliver modtaget. På grund af dette er den mest almindelige måde at beskæftige sig med opioid tolerance at skifte til en alternativ medicin.

Tramadol

Tramadol er en ikke-narkotiske smertestillende, som har egenskaber, opioid-receptoren. Det bruges til moderat til moderat svære smerter og har off-label bruger opioid tilbagetrækning/anti-depressant tilbagetrækning.

Progulmide

Progulmide er en CCK antagonist oprindeligt beregnet til mavesår brug, der har en bivirkning af at forebygge og vende tolerance af opioid tolerance. Når det administreres sammen med narkotika, kan det forbedre de analgetiske smertestillende effekter af medicinen.

Ketamin

Brugen af ketamin, der administreres sammen med opioider i meget lave doser er blevet fundet for at sænke sandsynligheden for at opioid tolerance. Ketamin er et lægemiddel anvendes primært i anæstesi, men det har også beroligende og smertestillende egenskaber.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com