Hvad er årsagerne til højt noradrenalin?

01/30/2013 by admin

Noradrenalin er en neurotransmitter, der er relateret til "kamp eller flugt" reaktion hos mennesker. Det er et af de hormoner, der får hjertet til at pumpe hurtigere og forårsager en kort burst af forhøjet energi og bevidsthed. Høje niveauer af noradrenalin er forbundet med lidelser som højt blodtryk, men lige hvad der forårsager disse niveauer til at være forhøjet er noget, der stadig er under medicinsk kontrol.

Noradrenalin

Noradrenalin er en neurotransmitter, der kan øge heartrate, ophøje humør og er kemisk beslægtet med adrenalin (adrenalin). Dette hormon kaldes noradrenalin.

Stress hormon

En af de største årsager til forhøjede noradrenalin er stress. Mere stress sindet føler, det mere noradrenalin, det fortæller kroppen til at frigive.

Naturlige årsager

Nogle mennesker naturligt producerer mere noradrenalin i deres binyrerne. Andre kan have en mangel på andre neurotransmittere, så deres niveauer af noradrenalin simpelthen synes forhøjet, når de andre er blot mangelfuld.

Vaner

Visse vaner som rygning og spise en usund kost, kan resultere i mere noradrenalin, især hvis stimulanser som nikotin og koffein er en regelmæssig og stor del af indtaget.

Balance

Til at afbalancere høje niveauer af noradrenalin, skal mennesker motionerer regelmæssigt, stoppe usunde vaner og slappe af så ofte som muligt. I nogle tilfælde kan medicin også blive ordineret.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com