Risikoen for CoQ10

12/31/2012 by admin

Risikoen for CoQ10

Coenzym Q10 (CoQ10) forekommer naturligt i kroppen og hjælper celler funktion på et grundlæggende niveau. CoQ10 kosttilskud kan bidrage til at øge CoQ10 niveauer, der falder med alderen. Kosttilskud og urter er ikke reguleret af Food and Drug Administration, hvilket betyder, at der er ingen garanti for at et produkt er sikker eller ren. Altid tjekke med din læge før du starter enhver ny kosttilskud. Stoppe med at tage CoQ10 hvis du opleve ubehagelige bivirkninger og lave en aftale for at se din læge til at evaluere din tilstand.

Allergisk reaktion

Allergiske reaktioner over for naturlige kosttilskud er sjældne, men de kan forekomme. CoQ10 allergiske reaktioner typisk manifestere sig som kløe eller udslæt. Patienter, der oplever disse symptomer bør stoppe med at tage CoQ10 straks og kontakte en læge.

Søvnforstyrrelser

Patienter, der tager CoQ10 kosttilskud har rapporteret søvnforstyrrelser. Urter og kosttilskud arbejde forskelligt i forskellige personer afhængig af deres kroppens kemi. CoQ10 kan forårsage søvnløshed hos nogle patienter og træthed i andre.

Gastrointestinale bivirkninger

Gastrointestinale bivirkninger er nogle af de mest almindelige risici af CoQ10 kosttilskud. Patienter har rapporteret kvalme, opkastning, diarré, halsbrand og tab af appetit efter indtagelse af CoQ10. En 2006 undersøgelse offentliggjort i lovgivningsmæssige toksikologi og farmakologi erklærede, at mave virkningerne af CoQ10 ikke kunne kausalt relateres til den aktive ingrediens fordi undersøgelsens deltagere, der tog meget høje doser af coenzym ikke oplevede flere bivirkninger end deltagerne tager en meget lav dosis.

Lavt blodsukker

CoQ10 kan sænke blodsukkeret hos nogle patienter. Folk tager andre narkotika eller kosttilskud, der påvirker blodsukkeret bør overvåges af en læge og eventuelt have deres medicin justeret til at undgå faretruende lavt blodsukker. Patienter med diabetes eller hypoglykæmi bør skal specielt være forsigtig med deres blodsukker, når du tager CoQ10.

Lavt blodplader

CoQ10 kan sænke blodplader i nogle patienter. Ifølge Mayo Clinic er det uklart om CoQ10 kosttilskud kan forårsage dette på deres eget eller om andre faktorer, som infektion og andre medikamenter, var ansvarlig for lave blodplade tal. Patienter med blødning lidelser og dem om narkotika, der øger blødning bør tjekke med en læge før du tager CoQ10, som lavt blodplader kan øge risikoen for blødning.

Lavt blodtryk

CoQ10 kan sænke blodtrykket. Patienter med lavt blodtryk og dem på blodtryk medicin bør ikke tage CoQ10 kosttilskud, medmindre en læge overvåger dem mens de er på kosttilskud. Patienter, der allerede er i fare for lavt blodtryk på grund af andre medicinske tilstande, muligvis deres blodtryk overvåges nøje under hensyntagen CoQ10.

Organskader

Patienter, der tager CoQ10 kosttilskud er ofte rådes til at undgå intens motion. Ifølge Mayo Clinic, blev organskader fundet hos patienter med hjertesygdom på CoQ10 kosttilskud på grund af mangel på tilstrækkelig ilt og blood flow til organer. Det er ikke klart, hvad den specifikke rolle af CoQ10 blev i denne undersøgelse, men det er bedst at undgå intens træning.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com