Sådan køber du kort sigt handicap forsikring

01/15/2013 by admin

Mange mennesker køber kort sigt handicap forsikring for at beskytte dem under arbejde fravær, der vare op til 26 uger. Almindelige situationer, der berettiger brugen af en kort sigt handicappolitik omfatter graviditet, rygskader og andre betingelser. Kort sigt invalideforsikring er tilgængelig via arbejdsgivere eller som en privat politik. Men før du foretager et køb, hjælper det for at have et par tips.

Instruktioner

• Tjek gruppe kort sigt invalideforsikring. Denne type forsikring er købt gennem din nuværende arbejdsgiver. Nogle arbejdsgivere fod de samlede omkostninger. Andre kræver, at medarbejderne skal betale en del af omkostninger, som regel gennem lønseddel fradrag.

• Overveje en privat politik. Hvis du er selvstændig, eller har en arbejdsgiver, der ikke tilbyder denne ydelse, kan du købe din egen politik. En række virksomheder tilbyder disse politikker, herunder Aetna, MetLife og CIGNA (Se ressourcer).

• Fastlægge passende dækning. En arbejdsgiver-sponsorerede plan betaler typisk op til 70 procent af din løn. Men privat politikker varierer, og du skal måske betale mere for en højere grad af dækning. Derudover kan din arbejdsgiver kort sigt handicap planen vare op til 26 uger. En privat plan kan give mere fleksibilitet.

• Spørg om lægeundersøgelser. De fleste arbejdsgiver-sponsorerede planer kræver ingen fysisk eksamen, men private forsikringsselskaber kan. Under en eksamen, kan du blive bedt om at give blod og urin prøver, som kunne blive testet for sygdomme og tobak brug. De fleste forsikringsselskaber vil have en sygeplejerske, der besøger dit hjem for at indsamle de nødvendige prøver.

Tips & advarsler

  • Forstå med småt i din politik. Hvis du køber en arbejdsgiver-sponsorerede planen, kan du være forpligtet til at bruge alle dine syge dage før tappe invalideforsikring. Derudover kan du nødt til at være en fuldtids medarbejder til at være berettiget.
  • Vær ikke overrasket, hvis der er en ventetid. For eksempel kan du nødt til at være deaktiveret i mindst to uger før tappe din kortsigtede politik.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com