Om barsel forsikring

01/25/2013 by admin

Mange sundhedspleje planer fra arbejdsgivere har barsel forsikring inkluderet i tilfælde af graviditet. Denne type forsikring er vigtig for at tage sig af mor og barn, fordi det betaler hospitalet udgifter til tests og lægebesøg. Uden moderskabsforsikringen, en mor-til-være kan modtage substandard sundhedspleje og hun kan ikke modtage al den omhu, som hun har brug for.

Funktion

Moderskabsforsikringen hovedfunktion er at give mor den rette prænatale pleje, som hun har brug for en sund graviditet og levering. En grundlæggende barselsorlov forsikringspolicen dækker en forudindstillet antallet af lægebesøg i graviditeten og en række besøg efter graviditet at sikre mor og nye spædbarn er sundt. Moderskabsforsikringen dækker også hospitalsophold under levering og et forudbestemt antal dage efter fødslen af barnet. I mange tilfælde giver moderskabsforsikringen dækning for eventuelle komplikationer, der kan påvirke barnet under graviditeten og levering.

Geografi

Hver medlemsstat giver nogle type af moderskab forsikringstjenester og finansielle hjælp for gravide kvinder. Men den dækning og støtte adskiller sig. I Californien, for eksempel, dækker AIM (adgang for spædbørn og mødre) programmet alle nødvendige udgifter direkte relateret til barnets sundhed i hele graviditeten og for 60 dage efter fødslen. For at kvalificere sig til dækningen, skal den vordende mor være en Californien bosiddende i mindst 6 måneder, være mindre end 30 uger gravid, har ingen anden type af forsikringsdækning og passe Programretningslinjer indkomst.

Andre lande har lignende programmer. I Colorado, gravide kvinder uden forsikring kan kvalificere sig til dækning, der betaler 60% af deres graviditet-relaterede medicinske omkostninger. Dette gælder for lægebesøg, hospitalsophold og planer, der dækker moderen og spædbarnet i et forudbestemt tidsrum efter levering. Den eneste kvalifikation er, at hun skal være en Colorado bopæl.

Barsel forsikring planer i hele USA er ens i hver stat. Dog, hver stat har forskellige residency og indkomst krav for at kvalificere sig til statslig dækning.

Typer

Der er et par forskellige typer af barsel forsikring, som en vordende mor kan vælge. De to mest almindelige typer er privat barsel forsikring og statslig barsel forsikring. Med hvilken privat forsikring har den vordende moder enten en grundlæggende sundhed forsikring gennem sin arbejdsgiver eller som medlem af en husstand, der har en sygeforsikring politik. For eksempel, hendes mand kan have en sundheds forsikring gennem sin arbejdsgiver og hun kan blive opført på politikken som en overdækket afhængige.

Statsstøttet moderskabsforsikringen er normalt forbeholdt vordende mødre der ikke har råd til privat barsel forsikring eller omkostningerne ved lægen besøger og hospital sig under hendes graviditet. Denne type af forsikringsdækning er dækket under afsnittet "Geografi".

Advarsel

Nogle kvinder tror måske, de kan komme igennem en graviditet uden nogen lægebesøg. Som følge heraf kan de se ikke behovet for barsel forsikring. Men det er farligt. Gå til lægen under en graviditet er afgørende for at sikre sundheden for et ufødt barn. Lægen kan se om der er nogen problemer, der skal løses straks. Nogle problemer i livmoderen kan forårsage livslang skade på barnet eller kunne endda være fatalt for baby og/eller mor hvis ikke fundet tidligt.

Misforståelser

En stor misforståelse om statsstøttet moderskabsforsikringen er at den vordende mor ikke er berettiget til det hvis hun er gift. Dette er ikke sandt i de fleste stater. Det eneste krav, som de fleste medlemsstater pålægger deres barsel forsikringsdækning er, at husstandens indkomst skal opfylde visse krav for kvinde til at modtage dækning.

En anden misforståelse om moderskabsforsikringen er, at det er dyrt. I forhold til de fleste sygesikring politikker, men er moderskabsforsikringen relativt billig. Dette er fordi forsikringspolicer specifikt relateret til moderskab er temmelig begrænset i at de er normalt kun tilbydes til varigheden af graviditeten og 60 dage bagefter. Disse politikker kun omfatte spørgsmål i direkte forbindelse med sundheden for barnet, at gøre dem mere overkommelige, da de har en mere fokuseret omfanget af dækning.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com