Bipolar risici

08/09/2011 by admin

Bipolar risici

Depression og Bipolar støtte Alliancen noterne, bipolar lidelse (manisk depression) er en meget behandlelige sygdom. Desværre, 14.8 millioner voksne i USA lider af en depression årligt. Der er mange risici forbundet med bipolar lidelse.

Symptomer

"Højdepunkter" af bipolar lidelse omfatter øget fysisk og mental aktivitet, kronisk irritabilitet og aggressive handlinger, faldende behov for søvn uden træthed og dårlig dømmekraft. "Nedture" omfatter vedvarende tristhed, guiltiness, værdiløshed, ømhed og smerter, der ikke kan forklares, og tilbagevendende selvmordstanker.

Medicinske risici

PsychCentral nævner, at bipolar patienter var 3.13 gange mere tilbøjelige end andre til at gennemgå et traume eller en skade som følge af behandling af lidelse såsom kraniebrud skade (hjerne eller kranienerver traumer).

Børn

Ifølge US News and World Report er børn med bipolar en øget risiko for udviklingslandene affektive sindslidelser og angst, især i en tidlig alder.

Selvmord

Suicide.org nævner som 25 til 50 procent af bipolare patienter begår selvmord.

Stofmisbrug

PsychCentral bemærker, at bipolare patienter, der erfaring blandet hedder---når mani og depression er samtidig tilstedeværende--- og rapid cykling---når de hurtigt suppleant---de har den højeste sats for skade som følge af stofmisbrug. Disse personer er villige til at gøre næsten alt for at stoppe ubehag af deres kaotiske stemninger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com