Naturlige opskrifter til kroppen udrensning

08/26/2011 by admin

Krop renser befri kroppen af toksiner og urenheder og hjælpe dig med at tabe. Selv om forskerne bestride nødvendigheden af kroppen udrensning, mange mennesker rapporten følelse både bedre og sundere efter en rense. Der er mange produkter, der sælges for at støtte i kroppen udrensning og afgiftning, men du kan gøre naturligt i kroppen udrensning selv, billigere og mere naturligt. Naturligt i kroppen udrensning er også mindre hård på systemet end at bruge ting som lavementer eller afføringsmidler.

Kolon rensning

Når begynder kroppen renser, begynder mange folk med kolon. Kolon rensning er anbefalet af Dr. Ben Kim for en række lidelser såsom forstoppelse og irritabel tyktarm, og betragtes som en god all-round sted at begynde at afgifte dit system.

En simpel kolon rense er en vand hurtigt. Dette kan være for meget for begyndere, da de psykiske og fysiske virkninger af ikke at spise i flere dage kan være vanskeligt at håndtere. Men en vand hurtigt kan fremme kolon rensning uden behov for at købe specielle ingredienser. Vand faster er præcis hvad de lyder som: gå til et bestemt antal dage forbrugende intet andet end rent vand.

Juice og frugt fastende skaber også en udrensning af tyktarmen. I juice fastende spiser du kun saft af frisk (helst økologisk) frugt for en vis mængde tid, generelt en eller to uger til tredive dage. Frugt fastende er en lignende diæt. Dem på en hurtig frugt spise kun friske frugter i ti dage til to uger eller længere.

Der er også hjemmelavede opskrifter for kolon rensning ved hjælp af kun frugt, urter og vand. En opskrift kræver hvide rosiner, senna (en urt) og hyben ekstrakt. Rosiner og senna er kogt i 1 L vand hver og derefter til venstre for at indgyde i 30 minutter. Rosiner og senna er derefter filtreret ud al væsken hældes i en beholder, og 200 g hyben tilføjet. Drikke 100 ml af blandingen dagligt.

En anden opskrift ry for at være godt for kolon udrensning er rå grøn suppe. Suppen er lavet med 2 til 3 agurker (skrællet), 1 eller 2 avocadoer, 1/2 af en gule løg, saft af en halv citron, 3 fed ristede hvidløg, 2 kopper grønsagsbouillon, 1 tbsp. af koriander, 1 tbsp. persille og 1 seedede jalapeno peber. Alle ingredienserne er blandet sammen og forbruges uden opvarmning.

Komplet kroppen udrensning

Hvis du foretrækker at ikke fokus på den ene side af kroppen på et tidspunkt, kan du udføre en fuld krop rense. Grønne smoothies kan bruges som en full-body Rens. Bare blend mørke, grønne greens som spinat eller grønkål med vand eller juice og et gratis udvalg af frugt sammen, derefter drikke. En nem opskrift på grønne smoothies er 2 kopper frisk spinat, 2 seedede ferskner og en kop appelsinjuice.

Den master cleanse bruges også som en full-body detoxifier. Master cleanse generelt består af drikke noget, men en limonade, lavet af 10 ounce af vand, 2 tbsp. friskpresset citronsaft, 2 pinches cayenne peber og 2 tbsp. ahornsirup i tre til fjorten dage. Det er også anbefalet af MasterCleanse.Org, at du enten starte eller afslutte dagen med en saltvands flush, forbrugende 2 tbsp. havsalt opløst i 32 ounce af vand.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com