Hvordan man forebygger hals hævelse

08/21/2011 by admin

Desværre, nakkesmerter er en fælles betingelse i vores hæsblæsende, stressende verden. Når muskler i nakken bliver stram på grund af skade eller spændinger, begynde væsker at bygge i væv, skærpende ubehag og forårsage hævelse. At tage skridt til at forebygge og reducere hals hævelse vil ikke kun hjælpe til at lindre smerter, det vil også bidrage til at fremme heling.

Instruktioner

• Drik masser af vand for at forhindre halsen hævelser. Når musklerne bliver såret eller forværret de frigive giftstoffer ind i det omgivende væv, hvilket kan forværre problemer hvis ikke skylles fra kroppen. Vand vil ikke kun hjælpe til at holde fælles rum og muskelvæv smurt, vil det også hjælpe for at skylle giftstoffer, der fremmer yderligere hævelse.

• Opretholde gode arbejdsstillinger, især hvis du sidder i lange perioder. Sørg for at din kontorstol og computer er indrettet således, at hovedet holdes oprejst, undgå bedriften dit hoved op, ned eller vendte sig i lange perioder af tid til at undgå hævelse og nakkesmerter.

• Udøve din hals regelmæssigt ved blot at tage et øjeblik at sidde oprejst, se begge veje og rotere dit hoved op og ned. De simple forslag af halsen vil bidrage til at forhindre ophobning af spænding og holde kropsvæsker bevæger sig i stedet for at bygge til at skabe et problem.

• Sørg for at dit hoved understøttes ordentligt mens du sover. Mens du vil din pude for at være stor nok der er støtter din nakke fra skuldrene til bagsiden af halsen, du ønsker ikke det skal være så høj, at hovedet er hævet over en lige linje med din krop. Hvis du lider af smerter i nakken på en regelmæssig basis, kan du overveje at købe en særlig pude, som er designet til at give dig korrekt hals og hoved støtte.

• Is dit hals Når hævelsen er til stede for at hjælpe med at skubbe væsker væk fra området og mindske smerter. Isen kan anvendes tre til fire gange om dagen i 15 til 20 minutter ad gangen. Sørg for, at du beskytter din hud ved at placere en klud mellem isen pack og din hals.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com