Sådan får du glasfiber ud af min mund

03/28/2017 by admin

Sådan får du glasfiber ud af min mund

Glasfiber, som glas, selv, er meget farligt, når brudt. Skarpe skår kan gøre umådelige skader, især i det bløde væv i munden. Når du er involveret i et traume, der resulterer i glasfiber bliver indgivet i enhver del af din mund, er tage nogle afhjælpende foranstaltninger okay. Men gør kun hvad er sikkert og nødvendigt før det bliver til et hospital akut eller hastende pleje klinik. Du vil sandsynligvis brug for specialiserede værktøjer og færdigheder af en kvalificeret sundhedspleje professionel.

Instruktioner

• Holde munden åben og sluge ikke. Ved hjælp af et spejl, forsigtigt fjerne de største stykker af løs glasfiber med pincet eller fingrene. Pincet er sikrere, hvis du har dem til rådighed.

• Fjerne så mange små stykker af glasfiber, som du kan med pincet eller pincet, for så længe du kan tåle holder du mund åbner og tunge ud. Hvis en anden er omkring dig, få hjælp. Du skal fjerne så mange brikker som muligt så hurtigt og omhyggeligt som muligt.

• Omhyggeligt skylle munden med vand, at tage stor omhu ikke at sluge. Spytte ud nogen løse stykker af glasfiber du kan vaske ud. Gøre det så fint som muligt, fordi i hvislende omkring vand, risikerer du at indgive løs stykker af glasfiber i dine kinder, tunge og bløde gane. Du kan også forstyrre og forværre nedskæringer med stykker af glasfiber stadig fast indgivet i dem.

• Gå straks til en skadestue eller ringe 911. Du har brug for en professionel til at fjerne de stykker af glasfiber, der er indgivet i din væv. Du vil sandsynligvis også brug for medicin såsom antibiotika for at forhindre alvorlig infektion og eventuelt en stivkrampevaccination. Forsøg ikke at fjerne stykker af fastsiddende glasfiber dig selv som du kan forårsage yderligere skader.

Tips & advarsler

  • Hvis du har glasfiber i munden som følge af en ulykke eller andre traumer, har du sandsynligvis brug for mere omfattende lægehjælp. Forsøg ikke at håndtere dine problemer uden hjælp fra en læge.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com