CDPHE Graywater egenskaber

08/28/2011 by admin

CDPHE Graywater egenskaber

Colorado Institut for folkesundhed og miljø eller CDPHE, definerer graywater som vand, der afledes fra bade, brusere, vaskemaskiner og køkken synker og genbrugt til kunstvanding eller landskaber. Genbrug af graywater i Colorado styres af county individuelle spildevand bortskaffelsessystem regler og er ikke altid lovligt i Colorado på grund af potentielle folkesundhedsspørgsmål.

Graywater og Blackwater

CDPHE regler gælder for både graywater og blackwater eller toilet affald som det samme; graywater er normalt af højere kvalitet end blackwater, forordninger adskille ikke to. I nogle stater, køkkenvask, anses garbage bortskaffelse og opvaskemaskine vand for blackwater på grund af de høje koncentrationer af organisk affald. Hverken graywater eller blackwater anses for sikkert at genbruge i Colorado. Når vandet er genbrugt i jordoverfladen eller i undergrunden applikationer, skal den person, genbruge det være tilladt. Når en tilladelse er udstedt, er overvågning af county eller statslige organer normalt kræves.

Næringsstoffer

Graywater er ønskeligt, at mange mennesker for at overrisle landskaber, fordi det ofte indeholder kvælstof eller fosfor, som er vigtige næringsstoffer for planter. Mennesker, der bruger graywater for landskab planter (ikke spiselige planter) filtrere vandet før du bruger det uanset om det anvendes på overfladen eller i undergrunden. Filtrere og genbruge graywater er også ønskeligt, fordi det sparer behandlede vand fra hanen, som ofte ikke har de samme næringsstoffer som filtrerede graywater.

Patogener

Graywater, især det, der bruges i bade og vaske op, normalt indeholder bakterier og andre patogener, som er farlige for miljøet, mennesker og dyr. Varmt vand - vand, der har forladt vandvarmeren og køres ned i afløbet uden at blive brugt til badning eller opvask--er generelt fri for skadelige patogener. CDPHE anbefaler at fange dette vand i en spand til brug i landskaber til at spare på vandet. I nogle boliger, hvor ingen recirkulation system er forbundet med vandvarmeren, er dette en god kilde til uforurenet vand.

Natrium og chlorid

Graywater påføres overfladen landskaber kan være farligt at følsomme plantearter, da det kan indeholde store mængder af natrium og klorid. CDPHE indrømmer, at forskning vedrørende folkesundhed relateret til genbrug af graywater er begrænset og tilgængelige data indikerer ikke, problemer eller ikke-problemer. Nogle gange kræver brug af graywater installation af avanceret behandlingssystemer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com