Alternative behandlinger for nyreinsufficiens

09/01/2011 by admin

Nyreinsufficiens eller nyresvigt er almindeligvis omtales som nyresvigt. Der er forskellige årsager til nyresvigt, og typiske behandlinger indebærer dialyse. Nonetheless, der er alternative homøopatiske midler, der kan medvirke til at reducere symptomerne på nyreinsufficiens.

Nyreinsufficiens eller manglende

Nyrerne spiller en afgørende rolle for filtrering af blod og fjerne affald produkter. De er placeret i øverst bagsiden af kroppen. Nyresvigt kan opstå fra en nedsat blodforsyning til nyrerne fra en akut tab af blod. Nyresvigt kan også opstå som følge af skader til nyrerne selv fra nogle medikamenter og sepsis, en overvældende af immunsystemet fra infektion. Kronisk nyresvigt skyldes ofte dårligt kontrolleret diabetes og højt blodtryk.

Kostændringer

Naturforskere anbefaler at foretage betydelige ændringer i kost for at hjælpe behandle nyre insufficiens. Forbruge en lav-protein, lav-natrium og lavt-kalium diæt. Dette begrænser presset på nyrerne, der opstår, når filtrering affald, som har tendens til at opbygge hos patienter med nyreinsufficiens. Reducere proteinindtagelse til mellem.6 gram og.8 gram om dagen.

Undgå kød, bananer, spinat, rabarber og Swiss chard, blandt andre grøntsager. Forbruge mere rå fødevarer, hvidløg, stivelse, persille, selleri, agurk og sojabønner (forbruge disse i små mængder, fordi de har protein) at hjælpe langsom nyresygdom. Watch væskeindtag. En læge kan begrænse din væskeindtag, hvis kroppen begynder at gemme store mængder af væske. Ellers, opretholde en høj-væske kost.

Naturlægemidler eller homøopatiske retsmidler

Disse retsmidler arbejde bedre Sørg før igangsættelse dialyse, men for at konsultere din læge før du begynder enhver behandling. Brug af solidago og urea har vist sig for at være effektiv til at reducere komplikationer relateret til renal insufficiens. Patienter med nyreinsufficiens også har kronisk hud kløe problemer; hipuric syre er et godt alternativ behandling for dDenne tilstand.

Der er forskellige urter, der kan ordinere en naturforsker for at beskæftige sig med nyreinsufficiens. Buchu te og mælkebøtte rod bistå den nyre udskille funktion, at fjerne affald fra kroppen. Hortensia er en naturlig diuretikum, som tilskynder kroppen til at eliminere urinstof, og bør tages hvis du beholde overskydende urin diskenheder. UVA Ursi er en rensende urt, der hjælper med rengøring i urinvejene.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com