Selvstændig beskæftigelse & Medicaid

08/06/2011 by admin

Selvstændig beskæftigelse & Medicaid

Selvstændige har sine frynsegoder – du ikke svare til en chef og indstille din egen tidsplan. Men har du også ingen personalegoder såsom 401(k) planer og gruppe sygesikring. Du skal betale mere af dine egne penge til at hjælpe fonden ret programmer som Medicaid, men hvis din indkomst overstiger Medicaid støtteberettigelse grænser for din tilstand, kan du ikke kvalificere sig til Medicaid, forlader du enten købe private sygesikring eller andet forbliver uforsikrede.

Selvstændig beskæftigelse skat

Som en selvstændig person, skal du betale en selvstændig skat ud over din føderale indkomstskat. Self-Employment Skat hjælper betale til den sociale sikringsordning, som omfatter Medicaid finansiering. Medarbejdere og arbejdsgivere deler udgifterne til Social Security og Medicare skatter, men fordi du har ingen arbejdsgiver, du er ansvarlig for at betale 100% af din andel. I 2011 er amerikanske Self-Employment skattesats lig med 13,3 procent af din indkomst, selvom halvdelen af selvstændig beskæftigelse skat er føderalt fradragsberettigede.

Eksisterende Medicaid tilmelding

Hvis du er i øjeblikket indskrevet i Medicaid, men er blevet for nylig selvstændige, kan du risikere at miste din dækning. Som din indkomst ændringer, er du ansvarlig for at anmelde Medicaid af en gevinst eller tab af indkomst. For selvstændige kan betyde indkomst udsving, der varierer fra måned til måned, kan din tilstand Medicaid program betragte gennemsnittet af din husstandsindkomst i løbet af adskillige måneder at afgøre om du er berettiget til en fortsættelse af dækning.

Kvalifikationer

Hvis du er en lav indkomst lønmodtager på grund af jeres selvstændig virksomhed, kan du kvalificere sig til Medicaid, hvis din husstandsindkomst er under din tilstands støtteberettigelse retningslinjer. Hvis du har børn, har du større chancer for at kvalificere sig til Medicaid, da de fleste stater giver udvidet indkomst støtteberettigelse grænser for familier med børn, snarere end voksne uden pårørende. Fordi indkomst kvalifikationer varierer efter stat, bør du kontakte din Statens Institut for sundhed og human services til at bestemme din berettigelse.

Privat sygeforsikring

Hvis du ikke er berettiget til Medicaid, vil du stadig har adgang til nogle betydelige skattemæssige fordele, hvis du vælger at købe en privat sygeforsikring plan for dig og din familie. Internal Revenue Service tillader selvstændige individer at fratrække 100 procent af udgifterne til sundhed forsikringspræmier for sig selv og familiemedlemmer som en kvalificeret virksomhed bekostning. Derudover er eventuelle out-of-pocket udgifter betaler du for selvrisikoen, co-assurance eller co-betaler føderalt fradragsberettigede for det beløb, der overstiger 7,5 procent af din justeret bruttoindkomst.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com