Hvordan at justere din kropsholdning

08/13/2011 by admin

God kropsholdning forbedrer dit helbred og udseende. Stående lige gør du ser tyndere og højere, og giver dig mere selvtillid. Du kan tilbringe timer krum over computer eller skrivebord, som skaber afrundede skuldre samt en slouchy ramme og mange smertefulde knuder i din nakke og ryg. Tilpasse din kropsholdning vil hjælpe dig ser ud og føles bedre, øge dit selvværd og mindske alle fysiske smerter.

Instruktioner

• Står mod en væg. Sørg for din ryg og hæle er at røre væggen. Stå lige mod væggen for mindst 10 minutter dagen til at forbedre kropsholdning. Rulle dine skuldre frem og tilbage mod væggen for at hjælpe med at lindre pres i din nakke og øvre ryg.

• Øvelse. Udførelse af øvelser, der medvirke til at styrke musklerne i ryggen og maven vil få dig til at stå op ranke naturligt. Yoga og Pilates både fokus på dine kerne--musklerne i din midsection-- og hjælp justere din kropsholdning. Strækning på en træningsbold hjælper stræk ud nogen knuder i din ryg og skuldre. Rullende dine skuldre mens du arbejder på dit skrivebord også strækker sig ud af dine muskler og forbedrer blodcirkulationen.

• Stå og gå med skuldrene holdt tilbage. Dette automatisk løfter brystet og gør dig vist højere. Holde din hage og kigge ligeud. Lad armene hænge naturligt på dine sider. Læg vægt på boldene af dine fødder, mens du går. Du vil gå og stand ranke og vises mere sikker.

• Sidde med ryggen mod din stol. Sørg for, at din ryg og bagdel er at røre bagsiden af stolen, og at dine fødder fladt på gulvet. Ikke bulet eller læne sig frem. Hvis du sidder i lange perioder, stå op og flytte, så dine muskler ikke stramme og dæk fra opholder sig i samme situation. Hvis du ikke kan komme, roll dine skuldre op og ned for at strække dine muskler.

• Sove på en fast madras for rygstøtte. Sove på ryggen justerer din kropsholdning ved Udretning dine skuldre og ryg. Bruge en pude til at tilpasse og støtte din nakke og skuldre. Du kan også placere en pude under dine knæ til at lindre spinal pres. Hvis du kan sove på din side, placere en flad pude mellem benene til at justere din rygsøjle.

Tips & advarsler

  • Fortsætte med øve din kropsholdning. Din kropsholdning forbedres, jo mere du sidde og stå oprejst.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com