Home Retsmidler for en Herpes udbrud

05/01/2012 by admin

Genital herpes kan forårsage sår og blærer på kønsdelene og i områderne kønsbehåring og anal som lår og balder, som er til tider smertefulde og kløende. Infektionen kan ikke helbredes, og i nogle mennesker det forårsager sår til gentages med jævne mellemrum, hvor som helst fra en gang om måneden til en gang hvert par år. Mellem udbrud, der varer omkring en uge, viser herpes ingen symptomer, selv om det stadig kan være smitsom. Læger kan ordinere flere antiviral medicin til at kontrollere symptomer, men nogle mennesker synes, at hjem retsmidler give tilstrækkelig lindring.

Førstehjælp

Nogle af de mest effektive retsmidler for genital herpes symptomer er også den enkleste. Behandle sår, som du ville enhver åbent sår. Holde dem rene, og undgå at røre dem.. Drik masser af vand, fordi ordentlig hydrering hastigheder heling. Brug et produkt som majsstivelse til at holde tørt, herpes sår. Bære løstsiddende bomuld undertøj og undgå tætsiddende tøj, som kan være irriterende og fælde fugt. Varme bade kan lindre smerter forbundet med sår, og en over-the-counter smertestillende som ibuprofen, acetaminophen eller aspirin kan være en god ide, også.

Vigtigt at huske: Genital herpes smitter mest lige før udbrud (mange mennesker føler en prikken kaldet en prodrome lige inden udbruddet) og Hvornår sår på huden. Undgå samleje i løbet af denne tid.

Urter/kosttilskud

Mange producenter af kosttilskud tout deres produkter som værende god til at lindre herpes symptomer. Det er svært at sige, hvordan effektiv sådanne retsmidler virkelig er, fordi der ikke har været megen videnskabelig forskning om emnet. Nogle stoffer, der er almindeligt fremmes som herpes symptom relief er echinacea, Sibirisk ginseng, zink, aloe, lysin og bee produkter, der indeholder propolis, ifølge University of Maryland Medical Center.

Men holde i tankerne, den kendsgerning, at sådanne produkter ikke kræver en recept ikke betyder, de er nødvendigvis svage eller uden bivirkninger. Tjekke med din læge før du tager naturlægemidler eller kost kosttilskud til behandling af genital herpes symptomer. De kan forårsage stærke reaktioner hos nogle mennesker og i nogle tilfælde, og de kan interferere med andre medikamenter. Resultaterne kunne være langt værre end symptomerne på genital herpes.

Et par eksempler på bivirkninger, fra University of Maryland Medical Center:-Siberian ginseng kan forårsage en stigning i blodtrykket.-Echinacea, når taget over en lang periode, førte til nedsat niveau af hvide blodlegemer.-Bee produkter kan resultere i allergiske reaktioner hos personer, som har denne allergi.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com