Tegn & symptomer at blive udsat for sort mug

05/30/2011 by admin

Tegn & symptomer at blive udsat for sort mug

Sort mug er et fælles navn givet til en særlig giftige mug, kendt som Stachybotrys chartarum. Formen er fundet i visse områder af dit hus, såsom kælderen, som typisk har høje niveauer af fugtighed. Mens ikke alle forme er farlige, udgør sort mug alvorlige sundhedsmæssige konsekvenser for mennesker, der udsættes for det i længere perioder. Disse sundhedsmæssige virkninger omfatter hukommelsestab eller et slagtilfælde.

Hovedpine eller migræne

Udsættelse for sort mug vil ofte forårsage en allergisk reaktion, der kan få dig til at udvikle en hovedpine eller migræne, afhængig af sværhedsgraden af skimmel angreb. Dette er din krop sender du et signal der angiver at koncentrationen af skimmelsporer er giftige, og du skal forlade det område, du befinder dig i og finde frisk luft.

Irriterede øjne

Et følsomt område af kroppen, øjne kan ofte være første tegn på irritation i løbet af en allergisk reaktion over for en udenlandsk patogen. Koncentrationer af sort mug vil typisk medføre dine øjne begynde vanding og i nogle tilfælde blive kløende. Når sporerne fra formen kommer i kontakt med følsomt vil foring i dine øjenlåg, dine øjne blive irriteret og begynde at frigive tårer at skylle øjet.

Hoste og overdreven slim

En af de første symptomer, der tyder på sort mug er til stede og forårsage respiratoriske komplikationer hoste og overdreven slim i enkelt. Sporerne af sort mug, der er blevet luftbårne begynder at irritere følsomme områder som hals-området. For at kompensere, vil din krop ofte producere overskydende mængder Slim eller få dig til at hoste for at forsøge at løsne de små irriterende skimmelsporer.

Blødning lungerne

Langvarig udsættelse for sort mug kan medføre alvorlige sundhedsmæssige komplikationer. En af de mest synlige symptomer er blødning lungerne eller blod, når du hoste. En person, der har blødning lungerne sandsynligvis har været udsat for høje koncentrationer af sort mug, som er begyndt at forårsage permanente skader på lungerne. Lungerne begynder at bløde, skyldes det, at sporerne bliver inhaleret og gør små micro nedskæringer langs den meget følsomme indvendige foring af lungerne.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com