Plast & male effekter på nedbrydning af ozonlaget

06/07/2015 by admin

Plast & male effekter på nedbrydning af ozonlaget

Det er måske svært at forestille sig, at produkter du bruger hver dag rundt i huset kan forværret miljømæssige forhold. Men visse former for maling, deres beholdere og ingredienser præsentere ozon relateret bekymringer. Plast levere deres egen miljøtrusler, selv om de ikke er direkte relateret til udtynding per se. ansvarlig købe og bevidsthed om agenturernes aktiviteter er den bedste måde at gennemføre positive forandringer og bedste miljøpraksis i hjemmet og på arbejdspladsen.

Maling og CFC

Udgivelsen af chlorfluorcarboner (CFC'er) er den dominerende faktor i ozonlaget. CFC stigning i stratosfæren, hvor de møder stråling fra solen. Når dette sker, CFC bryde fra hinanden og klor atomer binder sig til en af iltatomer i ozon, forstyrrer ozondannelse. Ozon i stratosfæren blokerer UV-stråler, der er knyttet til hudkræft. Disse CFC er i nogle maling produkter, især dem, der ansætter aerosol eller lignende agenter til at udvise maling fra dåsen. Men hverdagen maling opløsningsmidler ikke normalt indeholder CFC. Nogle industrielle opløsningsmidler, især methyl chloroform, indeholder dem.

Maling kemikalier

Andre miljømæssige risici kan skyldes indholdet af visse former for maling. For at sikre, at din maling ikke er en trussel mod ozon, ser for tilstedeværelse af flere farlige, potentielt ozonlagsnedbrydende kemikalier. Dette omfatter, men er ikke begrænset til kviksølv, bly, cadmium, nogle former for tin, phthalater, hexavalent chrom og formaldehyd. Husk, at disse stoffer ikke er farlige kun på det naturlige miljø, men din og din families sundhed. Blandt andre ting, er mange af disse stoffer blevet identificeret som mulige kræftrisici.

Plast

Plast er ikke direkte forbundet med CFC og derfor ikke som let knyttet til nedbrydning af ozonlaget. Men de har været forbundet med andre ozon-relaterede emner. Dette er især tilfældet med polystyren. Styren, en fælles materiale, der anvendes i produktionen af gummi og plast, afgiver kulbrinter i visse betingelser. Når disse kulbrinter mødes nitrogenoxider, skaber de gensidigt troposfærisk ozon, som hviler på jordoverfladen. Når mennesker udsættes for dette, kan de opleve en bred vifte af pulmonal, luftvejssygdomme og immun-relaterede sundhedsproblemer.

Overvejelser

For de seneste nyheder, rapporter og lovgivning om forbudte eller tvivlsom ozonlagsnedbrydende stoffer, bør du jævnligt kontrollere hjemmesider for føderale og statslige agenturer. De bedste eksempler på dette er nationale og forskellige statslige afdelinger af miljøbeskyttelse. Husk, at det ikke nødvendigvis er maling eller plastik--som de forefindes i isolation--at skabe miljøproblemer; Det er snarere, hvordan maling og plast bruges i specifikke industrielle indstillinger (og hvordan de bortskaffes) er problematisk. I denne forbindelse er forskellige virksomheder og brancher holdt til deres egne regler og politikker vedrørende brug af maling, plast og andre materialer, der er potentielt skadeligt for ozonlaget.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com