Hvordan man bruger Pine møtrik Oil for sundhed

04/12/2010 by admin

Pine møtrik olie er koldpresset vegetabilsk olie lavet af nødder af fyrretræer. "Nødder" er faktisk frø, og der er omtrent 20 forskellige arter anvendes til tryk på olien. Pine møtrik olie har mange anvendelser, herunder kulinariske, nærende og lægemidler. Lær at bruge pine møtrik oil til at forbedre din sundhed, undertrykke din appetit, og øge din proteinindtagelse.

Instruktioner

• Bruge pine møtrik olie som en transportør eller base olie til aromaterapi og massage olier. Fortyndet 10 dråber æterisk olie valg i to teskefulde (10 ml) pine møtrik olie og masseres ind i huden. Pine møtrik olie har en meget let konsistens, og er let absorberes af huden.

• Brug pine møtrik olie i køkkenet. Det kan bruges i supper, spreads, pesto og mange forskellige saucer. Mange middelhavsretter indarbejde pine møtrik olie, såsom pine møtrik olie tapenade og baba ganouj, som er en egyptisk aubergine spredes.

• Brug pine møtrik olie til at helbrede mave problemer. Tag en teskefuld (5 ml) af pine møtrik oil tre gange om dagen, mindst 30 minutter før måltider, at helbrede gastritis og mavesår. Øge denne dosering til to teskefulde (10 ml) til tolvfingertarmen, og du vil snart være i bedring.

• Brug pine møtrik olie som en appetit suppressant. Ifølge en undersøgelse udført af Lipid ernæring, pine møtrik oil udgivelser og øger appetit undertrykke hormoner, kendt som cholecystokinin (CCK), op til 88% så længe som fire timer. Prøv at tage en teskefuld (5 ml) af pine møtrik oil tre gange om dagen før måltider for at undertrykke appetit.

• Brug pine møtrik olie til at øge dit proteinindtag. Pinjekerner har det højeste beløb af protein af alle nødder. Tilføj nogle nødder eller pine møtrik oil til din kost, eller tage et supplement til øge protein. Dette er især nyttigt for vegetarer og veganere.

• Brug pine møtrik olie som en generel sundhed tonic. Olien har været anvendt traditionelt til behandling af inflammatoriske lidelser, fordøjelsesproblemer, og at forbedre hjerte-kar-sundhed. Pine møtrik olie indeholder også store mængder af antioxidanter, som er godt for hele kroppen - organer, hud, hår og blod.

Tips & advarsler

  • Pine møtrik olie er ikke egnet til madlavning, men bruges til at tilføje smag efter skålen er gjort, eller i kogte retter, som breder sig og dips. Jomfru pine møtrik olie er bedst til brug i fødevarer.
  • Pine møtrik olie kan findes på helsekostforretninger, eller nogle velassorterede supermarkeder. Hvis du har problemer med at finde det lokalt, kan du prøve at bestille det online fra en velrenommeret forhandler.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com