Typer af støv masker

09/16/2016 by admin

Uanset om du fejer din gulv, opskæring træ, eller selv ridning en flyvemaskine, uden en støvmaske, kan du blive udsat for indånding toksiner og vira. At vide hvilke støv masker til brug i hvilke situationer er et nøgleelement til at holde dig sikker.

Formål

Støv masker, også kendt som åndedrætsværn, er masker, der dækker din mund og næse område for at beskytte dig mod indånder skadelige toksiner eller vira.

Typer

Der er mange variationer over temaet, men støv masker kan stort set opdeles i to kategorier. Der er plain hvid maske, der går over din mund og næse som dem du ser folk bærer på hjem forbedring viser. Denne maske kaldes en "gene mask."

Anden form for støvmaske er gas/damp støvmaske. Denne maske kommer normalt med en justerbar næse klip, udstødning ventiler og canister filtrering. Det endda sommetider kommer med beskyttelsesbriller til at beskytte dine øjne, og bruges til mere farligt arbejde.

Gene masker

Disse masker er opdelt i tre kategorier: N, R og P. Type P er olie-bevis. Type R er olie - resistent, og Type N bør ikke anvendes overalt hvor der er olie tåge. Disse masker er normalt disponible, og er primært til kortvarig brug. Men nogle sorter af gener masken kommer med engangs filtre til at forlænge levetiden af masken.

Gas/damp masker

Gas/damp masker bruges til mere tunge arbejde, eller hvis det miljø, du arbejder i vil være ekstremt forurenet. Og i modsætning til gene masker, gas/damp masker kan beskytte mod dampe, fine tåger eller farlige gasser. De er sømløse, når det kommer til blokerende snifning, og kan bruges i længere tid. Disse maske typer spænder fra simple masker med udskiftelig beholder-type filtre til fuld Bodyer med en separat lufttilførsel.

Valg

De fleste arbejdspladser rundt i hjemmet kræver kun en pestilens maske. Det kan bruges til fejende, opskæring træ eller stort set alle standard industriel job, og er primært til kortvarig brug. Husk blot hvad N, P og R er på, og sørg for at kontrollere etiketten på maske for sin særlige dækning.

Så vidt angår virus gå, var N95 gener maske godkendt af FDA i April 2009 for at forebygge mod svineinfluenza. Du kan vælge en af disse hos din lokale stof butik. Hvis du beskæftiger sig med langsigtet, eller ekstremt farlige arbejde, kan du se på at få en dunk-type respirator. Det ville være hensigtsmæssigt, når du arbejder med asbest, bly eller cadmium.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com