Krill olie sikkerhed

10/05/2012 by admin

Krill er små, reje-lignende væsner, der nydes som en fødevare i Japan. Olien fra krill er blevet populær som et ernæringstilskud med potentielle fordele, der kan overgå fiskeolie.

Funktioner

Krillolie er kendt for at have høje koncentrater af Omega-3 fedtsyrer plus antioxidanter. Disse koncentrationer er meget højere end dem, der findes i fiskeolie.

Overvejelser

Fordi krillolie er afledt af en reje-lignende væsen, brug ikke det hvis du har et skaldyr allergi, som du kunne have en ugunstig bagstræv hen til den.

Sikkerhed

I 2008, blev antarktiske krillolie certificeret som bliver "generelt anerkendt som sikker," så det ikke behøver at være godkendt af FDA til at være tilgængelig i Nordamerika. Det er også blevet godkendt af de europæiske fødevarer (EFSA).

Potentielle

Krillolie fulde potentiale har endnu at være ulåst, men det har testet godt for brug i styring af dysmenorré (uterin smerter under menstruation) og PMS på Institut for eksperimentel kirurgi, University of Montreal i Canada.

Advarsel

Følg dosering anvisningerne på pakken. For meget Omega-3 fedtsyrer i kosten kan forårsage andre sundhedsproblemer, hvoraf nogle kan være alvorlige.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com