Hvad er fordelene ved Isopure?

12/21/2011 by admin

Isopure er en 100 procent ren Valle protein isoleres måltid udskiftning pulver, der tilbyder flere ernæringsmæssige og sundhedsmæssige fordele. Det er designet primært til bodybuildere og sportsfolk, der ønsker at øge muskelmasse, og kan være en værdifuld tilføjelse til en høj-protein kost.

Funktion

Isopure er designet med kun pure whey protein isolat, i stedet for whey protein koncentrat, således at det kan blive absorberet af kroppen inden for minutter efter forbrug. Måltid udskiftning indeholder flere vigtige ingredienser, der kan også støtte en atlet livsstil, forbedre muskel opsving og fremme sund muskelvækst.Isopure er et fedt-fri supplement, der er lavt kulhydratindhold og højt proteinindhold; Dette forhold af næringsstoffer kan supplere de fleste høj-protein kost. Hver servering af Isopure indeholder 300 kalorier, 0 g fedt, 25 g kulhydrat og 50 g protein.

Vigtigste fordele

Isopure øger mental årvågenhed; undertrykker appetitten; forbedrer ydeevnen og nyttiggørelse; understøtter muskelvækst af væv; forbedrer koncentration; øger mental årvågenhed; og forbedrer humør. Fordi dette måltid udskiftning er lavet med pure whey isolere, det er let absorberes af kroppen og kan være mere nærende end pulvere og shakes lavet med whey protein koncentrat og forarbejdede ingredienser.

Typer

En anden væsentlig fordel ved Isopure er, at der er flere forskellige smagsvarianter til rådighed; Dette gør det lettere at forbruge supplement regelmæssigt uden at kede af kost regime. Isopure fås i følgende smagsvarianter: Cremet vanille; Orange Creamsicle; Hollandske chokolade; Jordbær & fløde; og Chokolade Peanut Butter Swirl. Det er også tilgængelig i en række pack, og kan købes i bulkcontainere og bøtter eller i små-servering pakker. Isopure fås både i pulverform og som en klar-til-drink ryste.

Ingredienser

Renhed af ingredienser er hvad gør Isopure adskiller sig fra andre måltid udskiftning pulvere og ryster på markedet. Hver servering af Isopure indeholder 50 g af pure whey protein isolat og 1 g sukker; formlen er også rig på aminosyrer og glutamin, som er afgørende for muskel opsving, reparation og vækst. Andre vigtige ingredienser omfatter: krom, niacin, kobber, kalium, folinsyre, HCL, riboflavin, vitamin B-12 og a-vitamin palmitat.

Bruger

Isopure kan integreres i diet forholdsvis let og forbruges på daglig basis. Måltid udskiftning pulver kan være blandet med vand, juice, sojamælk eller almindelig mælk skal spises som en shake. Pulveret kan også blandes i visse fødevarer såsom yoghurt, havregryn eller anvendes som fyldstof gøre høj-protein bagværk. Færdige måltid udskiftning shakes og drikkevarer er en praktisk løsning for dem, der ikke har tid til at blande deres egen ryste eller måltid på gym eller efter et træningspas.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com