Hvordan til at reducere forhøjet blodtryk

05/03/2014 by admin

Hvordan til at reducere forhøjet blodtryk

Ifølge Texas Heart Institute på Saint Luke's Episcopal Hospital, mere end 72 millioner amerikanere har forhøjet blodtryk, og mere end 20 millioner af dem engang kender ikke det. De ved ikke det, fordi der er ofte ingen symptomer, og for mange individer har ikke deres blodtryk kontrolleret regelmæssigt. Da forhøjet blodtryk (også kendt som hypertension) kan føre til hjerteanfald og slagtilfælde, er det afgørende, at alle arbejde på at opretholde en sund blodtryk.

Instruktioner

• Motion regelmæssigt. Surgeon General anbefaler mindst 30 minutters moderat motion om dagen. Motion hjælper dig med at opretholde en sund vægt, reducerer stress og beskytter endda mod tab af knoglemasse. Prøv at variere din rutine at medtage aerobic, styrke bygning og fleksibilitet øvelser. For mere information om effektiv motion, henvise til den ressource boksen nedenfor.

• Opretholde en sund vægt. At miste endnu 10 pounds kan sænke dit blodtryk. Ifølge National Heart, Lung og Blood Institute (NHLBI) er vægttab mest effektive til at sænke blodtrykket hos personer, der er overvægtige og allerede har forhøjet blodtryk. Kontroller afsnittet ressource nedenfor for sugestions på hvordan til at tabe.

• Se dit saltindtag. Ideelt, du ønsker at indtage mere end 2400 mg natrium pr. dag. Det er hvad der svarer til en teskefuld af bordsalt. Sørg for at læse etiketter på fødevarer at kontrollere natriumindhold per portion. Også kig på ingredienser i medicin. For eksempel, indeholder nogle antacida tabletter natrium.

• Spise sunde fødevarer. DASH (Dietary tilgange til Stop Hypertension) kost, etableret af NHLBI, anbefaler de følgende fødevarer: 6-8 portioner af korn pr. day4-5 portioner af grøntsager pr. day4-5 portioner af frugt pr. day2-3 servering af lav fedt eller fedt gratis mejeri pr. day2 eller færre portioner af kød, fisk og fjerkræ pr. day4-5 portioner nødder, frø og tørre bønner pr. week2-3 portioner af fedtstoffer og olier pr. day5 eller færre slik pr. uge

• Ikke ryger. Rygning forårsager blodkarrene til at snøre, hvilket gør det sværere for dit hjerte at pumpe tilstrækkelig blod i hele din krop. Dit hjerte slår hurtigere og blodtrykket stiger.

• Begræns din indtagelse af alkohol. Indflydelse af alkohol på blodtrykket varierer fra person til person. Det er generelt anbefalet, at mænd for at medvirke til at reducere blodtrykket, skal begrænse deres alkoholindtag til én eller to drinks om dagen, eller hvad der svarer til en øl og et glas vin. Kvinder, der ønsker at sænke deres blodtryk burde have bare en drink om dagen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com