Sådan Cure Vodka tømmermænd

09/17/2016 by admin

Drikker altid synes som en god idé på tidspunktet. Det er kun i bakspejlet, at du indser du skulle have stoppet et par skud eller blandet drikkevarer, før du rent faktisk gjorde. Heldigvis, når det kommer til at drikke og tømmermænd, vodka er en af de bedre alkoholer for at undgå tømmermænd, fordi det indeholder færre tilsætningsstoffer end mange andre former for alkohol. Men hvis det stadig formår at forlade dig følelsen frygtelige, her er fem enkle løsninger til har du føler dig bedre på ingen tid.

Instruktioner

• Drik masser af vand. Fordi alkohol er et diuretikum skyller det væske fra kroppen, efterlader dig med den frygtelige hang-over følelse. Drikke mindst otte ounces vand for hver alkoholiske drik du forbruges til at genopfylde din væsker.

• Tag to ibuprofen. At tage en smertestillende såsom ibuprofen vil lindre den knusende hovedpine forbundet med tømmermænd. Acetaminophen vil også gøre tricket, som vil aspirin, men hvis din mave er gør tilbage flips kan du undgå aspirin og holde sig til en mere blid smerte reliever.

• Spis en banan. Drikke skyller mere end bare væske fra kroppen, det også mindsker din krops lagre af vigtige salte. Bananer indeholder mange af de vigtige salte, og spise en når du hang over vil sætte dig på vej til tømmermænd opsving.

• Drikke et glas 100 procent orange juice. Drikke alkohol sænker blodsukkeret og kan forlade dig følelsen svag og usikker. At have et glas appelsinjuice vil hjælpe regulere dit blodsukker og erstatte den C-Vitamin forarmet ved at drikke.

• Få noget søvn. Efter du har tøffede noget vand, havde et glas juice, taget nogle smertestillende og spist en banan, fastsætte og forsøge at give kroppen nogle resten. Du vil vågne op med følelse udhvilet og tømmermænd-fri.

Tips & advarsler

  • Nå for top-hylde vodka. Fordi billige vodka er mindre raffineret end dyrere mærker er det mere tilbøjelige til at forlade dig følelsen hang over. Bruge lidt flere penge på premium vodka til at minimere forekomsten af tømmermænd.
  • Mens nogle tømmermænd retsmidler anbefaler "hår af hunden" helbredelsesmetoder, der kræver, at du drikker mere alkohol, udskyde de kun dine tømmermænd. Du er bedre tjent med at drikke eller to glas vand.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com