Grøn te kost og kolon Flush oplysninger

01/22/2013 by admin

Selv om brugen af grøn te har eksisteret i den østlige verden i over tusind år, er Vesten først for nylig blevet betaget af med denne interessante variant på mere standard "sort" te. Kombinere en grøn te kost med en regelmæssig rutine af kolon rødmen kan hjælp du holde dit fordøjelsessystem fungerer korrekt og hjælpe dig med at miste disse sidste par pounds.

Grøn te

Grøn te, også kendt som camellia sinensis, er et produkt af friske te blade. Dette er i modsætning til sort te, som bruger gærede blade som deres primære komponent. Grøn te er blevet beskrevet som en "sygdom-kampe" te, på grund af sin relativt høje indhold af antioxidanter og polyphenoler.

Grøn te og vægttab

Grøn te indeholder ingrediens epigallaokatekin LAT, almindeligvis kendt som EGCG. EGCG er en termogeniske stof, hvilket betyder, at det hjælper kroppen med at brænde fedt. Ifølge en undersøgelse offentliggjort i December 1999 spørgsmålet om American Society for Clinical Nutrition udføres på Geneves Universitet, bidrager EGCG til at øge fedt-brænding på tværs af en 24-timers vindue.

Grøn te kost

Ifølge Dr. Nigel Perricone er den bedste måde at indarbejde grøn te i din kost til blot at udskifte din daglige kaffe indtagelse med grøn te. Dette kan alene bidrage til at stimulere vægttab indsats, som Dr. Perricone foreslog at kan du potentielt miste op til 10 pounds i så lidt som seks uger ved at gøre dette simpel substitution. Ideelt, dog du vil også ønsker at ændre din kost ved at reducere dit forbrug af forarbejdede fødevarer, sukker og hvidt mel samtidig øge dit forbrug af frugt og grøntsager.

Kolon Flushing

Kolon rødmen, også kendt som hydroterapi, er processen med at rense ud i tyktarmen ved hjælp af en flydende lavement. Denne proces skyder op mod 20 gallons af vand gennem din fordøjelseskanalen, hjælpe med at angiveligt skylle ud affaldsprodukter og forbedre din fordøjelse. Ifølge den site naturlig-urte-remedies.com, skal du udføre denne procedure hver tre til seks måneder.

Ekspert indsigt

Ifølge læger ved Mayo Clinic er der ikke meget videnskabelig dokumentation til støtte behovet for regelmæssig kolon udrensning. Men hvis du beslutter at har den procedure, der udføres, være sikker på at bruge en velrenommeret praktiserende læge, der bruger engangs udstyr, og bede om en komplet liste over alle ingredienser, der anvendes i proceduren, så du kan tjekke med din behandlende læge på forhånd.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com