Magneter for smerter i benene

01/20/2013 by admin

Magneter har været brugt til at behandle skade og fremme wellness i tusinder af år, især i de sidste årtier som teknologien har udviklet sig med stormskridt. Muskel, fælles og ben smerte er nogle af de mest almindelige anvendelser for magnetisk terapi, så almindelige i virkeligheden iført magnetiske smykker er blevet et fashion statement for nogle.

Historie

De første dokumenterede tilfælde af magneter, der anvendes til sundhed og velvære kommer fra kineserne, der ofte parret dem med zoneterapi og akupunktur til behandling af forskellige lidelser. Magneter optrådte herefter i tidlige Egypten, Indien og Grækenland. Til sidst magneter arbejdede sig vej til Europa og USA, med Dr. Michael Faraday, også kendt som grundlægger af Biomagnetics, at gøre betydelige fremskridt i 1700-tallet at fortsætte med at fungere som et fundament for magnetisk helbredende behandlinger, som vi kender dem i dag.

Definition

Magnetterapi er brugen af magnetiske kræfter til at mindske smerter, bedre søvn, øge energi og falde betændelse i kroppen. Det er en alle fysiske, ikke-invasiv behandling, der indebærer at placere magneter på skadede dele af kroppen til at forbedre blodgennemstrømningen, iltning og healing. Magneter er også menes at hjælpe med at genoprette kroppens naturlige elektromagnetiske balance.

Funktion

Magneter arbejde ved at tiltrække metal partikler. I menneskets blodbanen indeholder millioner af mikroskopiske metaller (som jern), der er forsigtigt trukket magneter, som øger strømmen af blod, ilt, endorfiner og andre helbredende elementer til de behandlede områder. Afhængigt af den enkelte magnet styrke er sammensætning og placering på kroppen effekten normalt meget lokaliserede, selvom når kraftigere magneter er placeret over store arterier elektromagnetisk energi finder sted længere og har en mere systemisk virkning.

Styrke

Magneter kommer i forskellige styrker, der kan variere hvor som helst mellem 500-3500 gauss/50-300 m tesla. For at nå gennem væv og har nogen effekt minimumstyrke af en terapeutisk magnet bør være omkring 800 gauss/80 m tesla. Enhver magnet til wellness formål skal være tydeligt mærket med sin styrke-rating.

Typer

Der forskellige former for magnetisk terapi for muskler og ben smerte, de mest almindelige som blot iført en magnetisk armbånd på anklen. Andre Magnetterapi muligheder for benene omfatte iført magnetiske stropper, wraps, sko indlægssåler og skær, neopren knæ og ankel understøtter eller endda sove på en magnetisk rullemadras. Typer af smerter i benene, der reagerer særlig godt på magnetisk terapi er slidgigt i knæ og ankel, hælspore, og de fleste former for smerter fra knæoperationer, ben neuropati, knoglebrud og skader.

Overvejelser

Magneter kan forstyrre driften af elektronisk udstyr, så de ikke bør anvendes hos patienter med pacemakere, andre implanteret medicinsk udstyr eller insulinpumper. Magnetisk terapi bør også ikke anvendes under graviditet som effekterne er stadig ukendt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com