Hvad er tegn og symptomer på osteoporose i skinkeben?

01/16/2013 by admin

Osteoporose er en tilstand, der forårsager knoglerne til at bære over tid, udvikle svage punkter og ved at blive skør. Lider af denne betingelse kan opleve brækkede knogler meget let, især i områder som bækken. Selv om mere almindelig hos postmenopausale kvinder, det kan forekomme hos mænd så godt. At have dårlig ernæring eller lave mængder af calcium bidrage mest til udviklingen af denne sygdom. Heldigvis er der behandlinger til rådighed, hvilket gør det nemt at forhindre. I nogle tilfælde kan der endda vendes knogletab. Men, tidlig diagnose og behandling er vigtigt. Få lægehjælp, hvis du udvikler nogle af disse symptomer.

Smerter

Smerter er et fælles symptom på osteoporose, specielt i skinkeben. Som ben bryder ned og bliver skør, kan det forårsage din ryg til at svække og forårsage smerte i ryggen. Kombiner det med en høj sandsynlighed for kollapsede ryghvirvel, og du vil sandsynligvis lider frygtelige smerter, der kræver øjeblikkelig behandling for smertelindring.

Dårlig kropsholdning

Et andet fælles symptom på osteoporose i bækkenpartiet er dårlig kropsholdning. Selv om osteoporose har en tendens til at fokusere på bestemte områder af kroppen som ryg, håndled og hofter, hvis det er til stede i en del af kroppen, er det sandsynligvis nutid andre steder. Hvis din kropsholdning begynder at nedturen, især i den øverste del af ryggen, er det sandsynligt, du vil have knogletab eller forringelse i dit bækken.

Tab af højde

At miste højde over årene er et andet fælles tegn på osteoporose, selv, som er til stede i bækkenet. Som du oplever tab af knoglemasse, støtte til din krop forringes, forlader du bøjede sig og skrumpet. Hvis du bemærker, at du har mistet højde, er det bydende nødvendigt, at du søger behandling lige væk for at forhindre yderligere skade.

Frakturer

Brækkede knogler er en anden fælles tegn på osteoporose. Mens nogen kan lide fra et brækket ben, er frakturer især almindelig hos patienter med denne sygdom. Når knoglen begynder at blive forringet, kan selv den mindste stress forårsage en fraktur som picking up noget tunge eller i svære tilfælde, hoste.

Ingen symptomer

Desværre, i mange tilfælde af osteoporose, syge ikke udgør med eventuelle symptomer, indtil de senere stadier af sygdommen--når knoglefraktur er en reel risiko. I andre tilfælde, kan patienter opleve brud uden at vide det i mange år. Opretholde regelmæssig kontrol med din læge og tager en calciumtilskud er vigtigt at forhindre udbrud af osteoporose i områder som skinkeben.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com