Hvordan til behandling af angstlidelser med Zoloft

02/02/2013 by admin

Hvordan til behandling af angstlidelser med Zoloft

Antidepressivt Zoloft er ofte ordineret til behandling af angstlidelser som obsessiv-kompulsiv tilstand og post-traumatisk stress disorder. Selvom tager denne medicin regelmæssigt er bevist til at afhjælpe symptomer, er det mest effektive, når du bruger det i kombination med en række andre behandlinger. Følg disse trin til behandling af angst med Zoloft.

Instruktioner

• Tage din medicin som ordineret og ikke stoppe det uden at konsultere din læge. Det kan være nødvendigt at starte på en lav dosis og gradvist øge det efter et par uger, så følger lægens anvisninger nøje. Zoloft kan tage lidt tid at begynde at arbejde, så ikke stoppe det efter et par dage bare fordi du ikke mærke nogen forbedring.

• Lære at styre din tilstand på andre måder, også. Lære afspændingsteknikker, og øve kontrollere din bekymring. Tillad dig selv en god nats søvn, motionere regelmæssigt og forsøge at undgå ting, som forværrer angst, alkohol og koffein. Zoloft kan hjælpe dig med at administrere out-of-control angst længe nok til at lære og anvende disse andre metoder.

• Give terapi en prøve. De fleste praktiserende læger anbefaler terapi og medicin som det mest effektive middel til behandling af angst, men at arbejde, skal du finde en terapeut, du kan stole på og hvem har med held behandlet din bestemt lidelse i fortiden. En uerfaren terapeut kan faktisk gøre din betingelse værre.

• Tal med din familie og venner om din lidelse. Ikke skamme sig over det, og prøver ikke at skjule den. Forklare dem at det tog lang tid for den opgave at udvikle, og det vil tage lidt tid til at gå væk. Bede dem om at være tålmodig med dig som du genoprette.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com