Historien om naturopati

04/02/2010 by admin

De antikke græske læge Hippokrates var den første fortaler naturopatisk medicin. Fader Sebastian Kneipp, berømt for sin inddrivelse af tuberkulose ved badning i Donau, præst var ved siden af brug naturopati. Dr. Benedict Lust bragte praksis af naturopati fra Tyskland til USA i 1890.

USA 's historie

Den første amerikanske college i naturopatisk medicin blev grundlagt i New York City i 1902. Kurser indgår ernæringsterapi, naturlig kost, urtemedicin, homøopati, spinal manipulation, motion terapi, hydroterapi og stress reduktion.

Organisationer

Naturopatisk Society of America blev grundlagt i 1902 og blev omdøbt i 1919 som den amerikanske naturopatisk Association og er stadig aktiv i dag. En anden organisation er den amerikanske naturopatisk lægeforening.

Praksis

Naturopati er et bredt disciplin, der omfatter teknikker lært på mange naturlige sundhed gymnasier i dag. Naturopatisk læger fokusere på forebyggelse gennem stress reduktion og sund livsstil ved hjælp af homøopati og naturlægemidler kosttilskud.

Uddannelse

Naturopatisk medicinske skoler i USA tilbyder læge af naturopati grader er steget i de sidste 10 år. Nogle er akkrediteret; de fleste er ikke.

Advarsel

Stille spørgsmål før picking en læge af naturopati (N.D.). Find ud af de organisationer, de tilhører, og deres uddannelsesmæssige baggrund.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com