Forskelle mellem Tea Tree olie & Tamanu olie

04/04/2010 by admin

Forskelle mellem Tea Tree olie & Tamanu olie

Polynesiere har brugt tamanu olie i tusinder af år eksternt for at fremme glat og sund hud. Den australske aboriginals bruges te blade til at behandle sår og sår, især ved hjælp af olie for bakteriedræbende og bakterielle egenskaber. Selvom tamanu og tea tree olie kan både bruges som antibakterielle olier, de virkelige forskelle mellem dem er deres særskilte historie, unikke healing effekter og naturlige medicinske fordele.

Træ historie

Tamanu olie kommer fra 98-foot-tall tropiske træer, hjemmehørende i Polynesien og Sydøstasien. Den blomstrer med små, hvide blomster med gule centers to gange om året. Frugten dufter sødt med en lime-lignende duft og bærer en stor kerne indeni; denne kerne giver olien.

Te træer blev fundet af kaptajn James Cook, fra Storbritannien, i 1770 på de kystnære regioner i New South Wales og nær hvor Sydney, Australien, er nu. Captain Cook brygget tebladene for sin besætning til at forhindre skørbug. Dette træ producerer en bleg gylden-farvet olie.

Helbredende virkninger

Tamanu bruges til at fremme sund hud. TT bruges også på babyer til at forhindre ble udslæt. Kosmetiske virksomheder Brug olien i regenerativ cremer for sin evne til at forbedre hudens elasticitet, tone, udseende og fasthed.

Tea tree olie, som kommer fra Melaleuca slægt af planter i myrtle familien og genkendes det meste i Australien, er mere kendt for en førstehjælp middel mod hudproblemer, såsom: anti-svampe, antibakterielle og antiseptiske.

En karakteristisk forskel er, at tamanu olie fordele anti-aging gennem den unikke evne til at fremme dannelsen af nyt væv. Tea tree olie er også anses for at hurtigt helbrede og har en mild smertestillende virkning, at reducere smerter og inflammation.

Helbredsmæssige fordele

Tea tree olie er et naturligt middel mod hundredvis af bakteriel og fungal hudlidelser, vorter, bylder, acne, karbunkler, dårlig ånde, betændt tandkød og plak på tænderne. Tilføj tre dråber af tea tree olie til en varm kop vand, skyl, spytte og børste tænder bagefter. Tea tree olie også hjælper med at behandle fordærve sår, halsbetændelse, skæl, lus og gær infektioner. Ikke bruge tea tree olie, hvis du er gravid eller amning.

Tamanu olie kan behandle ble udslæt, herpes sår, fodsvamp, koger, ringorm, bylder, jock kløe og ondt i halsen, når den anvendes til halsen.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com