Hvordan man kan opbygge et barns immunsystem

04/27/2010 by admin

Det er rigtigt, når folk siger de valg du foretager nu kan påvirke dig til resten af dit liv, men småbørn ikke kan gøre deres eget valg af livsstil. Det er derfor det er vigtigt for dig, som forælder, at være meget opmærksomme på sundheden for dit barn. Etablere og opretholde en sund immunsystem for dit barn, og du vil tilføje væsentlige beskyttelse fra sygdom og dårlig generelle sundhed. Der er mange måder at ernæringsmæssigt forberede dit barn til en sund fremtid.

Instruktioner

• Give dit barn med en vitamin - og næringsrig kost rig på frugt og grøntsager. Søde kartofler, appelsiner, blåbær, æblemos, broccoli og gulerødder er alle store kilder til essentielle vitaminer og næringsstoffer, der vil opbygge dit barns immunsystem.

• Sørg for dine buksetrold modtager alle nødvendige vacciner for at forebygge sygdom. Kontakt dit barns børnelæge om alle de typiske vaccination muligheder (fx, polio, kighoste, tyske mæslinger). Vaccinere børn nu kan hjælpe med at forhindre dem fra at blive syg senere i livet.

Kontroller, at dit barn får nok søvn. Undersøgelser viser, at når en krop er træt, det arbejder overtid for at holde hjerne og muskler fungerer, ifølge småbørn i dag. Dette begrænser antallet af næringsstoffer til rådighed til bekæmpelse af vira og forebygge sygdom. Søvn er afgørende for dit barns immunsystem.

• Amme dit barn for op til 15 måneder, eller så længe som muligt. Ifølge småbørn i dag er amning den bedste måde at øge et barns immunsystem. Modermælk indeholder vigtige næringsstoffer, der vil opbygge immunsystemet og beskytte børn mod fremtidige sygdomme.

• Ikke ryger. Ikke bare stoppe med at ryge omkring dit barn---stop rygning helt. Passiv rygning er navnlig dårligt for et lille barn, fordi hans lunger ikke er fuldt udviklet. Et forbillede for dit barn ved at vise ham, at du er imod rygning er en anden måde at indirekte hjælpe hans immunforsvar. Hvis du ryger, kan dit barn være mere tilbøjelige til at ryge, når han bliver ældre, hvilket gør ham mere udsat for sygdom.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com